Nurmijärven tanssiopisto

Muutoksia tanssitunteihin 3.3.2021 alkaen

Nurmijärven kunnan suosituksesta vuonna 2007 syntyneet (yläkouluikäiset) tai sitä vanhemmat oppilaat siirtyvät etäopetukseen 3.-28.3.2021 väliseksi ajaksi.

Uusien rajoitusten myötä nuoremmat vuonna 2008 syntyneet ja sitä nuoremmat (varhaiskasvatus ja alakouluikäiset) oppilaat voivat osallistua aikaisempien ohjeiden mukaan lähi- tai hybridiopetukseen. Hybridiopetusta jatkamme lähi- ja etäopetusviikkoja vuorotellen niin, että niille, jotka ennen lomaa olivat etätunnilla, ovat tällä viikolla lähitunnilla. Ryhmän koko max. 10 oppilasta. Opettajat ovat tarvittaessa yhteydessä ryhmäkohtaisesti, jos ryhmiin tulee muutoksia. Kaikille tunneille voi osallistua myös etänä.

Hallitus linjasi neuvotteluissaan 24. helmikuuta koronapandemian torjunnan tiukemmista toimista ja tason kaksi käyttöönotosta. Tavoitteena näillä toimilla on pyrkiä estämään koronaepidemian nopeaa kiihtymistä ja tarttuvampien virusmuunnosten yleistymistä. Keusoten suositukset ovat astuneet voimaan Nurmijärvellä tänään annetun mukaisesti.

https://www.keski-uudenmaansote.fi/koronavirus/koronasuositukset-ja-rajoitukset/

Arvioimme loppukauden lukukausimaksun suuruuden 10.4.2021 mennessä.

Etäopetus ja turvallisuus

– Vuonna 2007 syntyneet ja sitä vanhemmat oppilaat (yläkouluikäiset) etäopetuksessa Zoomin kautta tutuilla tunnuksilla (löytyvät nettisivulta kohdasta Etä/hybridiopetus).

– Zoom-yhteys on auki jokaisella tunnilla. Kaikille tunneille on mahdollista osallistua etänä!

– NTO:n tiloissa tulee käyttää kasvomaskia (12-v alkaen).

– Huomioidaan 2 metrin turvaväli.

– Huomioidaan käsihygienia.

– Turhaa oleskelua tanssiopiston tiloissa tulee välttää.

– Harrastuksiin tullaan vain terveenä. Henkilön tulee olla täysin oireeton, lieviäkään oireita ei saa olla.

– Pukuhuoneet ovat poissa käytöstä ja toivomme tunnille osallistujien pukeutuvat treeniasuihin jo kotona.

– Saattajat käyttävät kasvomaskia ja poistuvat opiston tiloista tuntien ajaksi.

– Lähiopetuksessa ja opetuksen suunnittelussa kiinnitetään erityistä huomiota riittäviin turvaväleihin ja siihen että oppilaat eivät ole kontaktissa toisiinsa.

– Lähiopetustunnit lopetetaan 10 minuuttia normaalia aikaisemmin, jotta opettaja ennättää desinfioida ja puhdistaa salin, sekä vältämme turhat kontaktit tuntien vaihdon yhteydessä.

– Etäopetustunti on normaalia tanssituntia lyhyempi. Opettaja arvioi ryhmälle sopivan harjoitteluajan. Etäopetustunnilla oppilas on intensiivisesti mukana koko tunnin ajan, eikä joudu odottamaan omaa vuoroa tai tekemään ryhmässä jne.  Lisäksi opettajalla menee aikaa seuraavan etäopetustunnin valmisteluihin.

– Etäopetustunneille hankitaan mahdollisuuksien mukaan sijainen, tai tunti voidaan yhdistää toiseen etäopetustuntiin.

Scroll to Top