Nurmijärven tanssiopisto

Maksut

Lukukausimaksut 2024-2025

HUOM! Lukuvuosi muodostuu kahdesta lukukaudesta - syyskaudesta ja kevätkaudesta, jotka ovat samanhintaisia. Halutessasi voit maksaa laskun yhdessä tai kahdessa erässä. Erien määrän voit valita ilmoittautumisvaiheessa Eepoksessa.

Lukukausimaksu sisältää vakuutuksen.

Katso tanssiopistomme säännöt.

3-vuotiaiden tunnit 30 min 1krt/vk € 199,-
4-6 -vuotiaiden tunnit, naperot 45 min 1krt/vk € 216,-
Muut tunnit keston mukaan 60/75/90 min 1krt/vk € 227/278/333,-
5x-kortti / 10x-kortti lukuvuosi 2023-2024 € 89/178,-
Erikoiskoulutusoppilaat EK € 764,-

Maksaminen & alennukset

Nurmijärven tanssiopiston tilinumero: FI91 5300 0320 0451 86, OKOYFIHH

Maksaminen

LASKU LÄHETETÄÄN SÄHKÖPOSTILLA. Ei käteismaksuja. Lukukausimaksu (syyslukukausi tai kevätlukukausi) maksetaan kahdessa erässä. Maksut suoritetaan pankkiin viimeistään eräpäivinä. Perhealennus koskee samasta taloudesta osallistuvia oppilaita.

 • Uusilta oppilailta peritään ilmoittautumisen yhteydessä 10 euron kirjaamismaksu. Tämä ei koske 1-6 kerran mittaisille kursseille osallistuvia. Tämä lisätään automaattisesti ensimmäiselle laskulle.
 • Aikuisilla on mahdollisuus maksaa Smartum-, E-passi-, Edenred- ja Virike -saldolla. Huom. Saldokortilla maksamista varten ei tarvitse tulla toimistolle, vaan maksu hoituu sovelluksen kautta. Seteleillä maksaminen poistuu.
 • Saatavilla aikuisille myös 5x- ja 10x-kortteja, jotka ovat voimassa koko lukukauden. Kortin saa tunnin alussa opettajalta näyttämällä kuitin maksetusta kortista. Kortit maksetaan NTO:n tilille. Ilmoittaudu Eepoksessa ryhmään Aikuiset 5x-kortti tai Aikuiset 10x-kortti ja mainitse ilmoittautumislomakkeen kohdassa "Muuta ilmoitettavaa" ne ryhmät, joissa suunnittelet käyväsi.
 • Lukuvuosi laskutetaan kahdessa jaksossa, eräpäivät ovat: 23.8.2024 ja 2.2.2025. Nämä päivämäärät koskevat lukukausimaksuja. Lyhytkursseille osallistuville kurssimaksut lähetetään osallistujan / huoltajan sähköpostiin ennen kurssin alkua.
 • Maksuhuomautuksista peritään 5€ / kpl. Maksujen joutuessa perintätoimiston hoitoon oppilas / oppilaan huoltaja maksaa lisäksi asianomaisen toimiston kulut sekä voimassa olevan viivästyskoron. Maksuhäiriötapauksissa oppilaan seuraavan lukukauden maksut on suoritettava kokonaisuudessaan ennen lukukauden alkua.
 • Kesken lukukauden lopettaneiden oppilaiden oppilasmaksuja ei palauteta. Tarkemmat tiedot oppilaspaikan peruuttamisesta löytyvät tanssiopiston säännöistä.
 • Mikäli oppilas ei osallistu kevätlukukauden tunneille, asiasta tulee huoltajan toimesta ilmoittaa toimistoon kirjallisesti tai sähköpostilla 15.12.2024 mennessä myös silloin, kun oppilas peruuttaa vain osan tunneistaan. HUOM! Opettajat eivät ota vastaan mitään oppilaspaikkoja koskevia ilmoittautumisia eikä peruutuksia. Mikäli ilmoitusta ei ole tehty ja oppilas ei osallistu kevätlukukauden tunneille, peritään oppilaalta / huoltajalta 50 euron maksu käyttämättömästä oppilaspaikasta.

Alennukset

Alennuksia ei sovelleta ek-oppilaiden maksuihin.

 • 2 viikkotuntia / henkilö: alennus yhteissummasta 35 euroa
 • 3 viikkotuntia / henkilö: alennus yhteissummasta 70 euroa
 • 4 viikkotuntia / henkilö: alennus yhteissummasta 130 euroa
  (Tämän yli menevät lisätunnit ilmaiseksi)
 • - 10 % perhealennus SAMASSA TALOUDESSA ASUVILLE lasketaan muiden alennusten jälkeen jäävästä loppusummasta. HUOM! Laskutettuihin oppilasmaksuihin ei tehdä jälkikäteen perhealennusmuutoksia.
 • Huomoitavaa: Laajan oppimäärän syventäviä opintoja suorittavilla oppilailla lukukausimaksu on 764 €. EK-ryhmissä opintoja suorittavien lukukausimaksuille on hintakatto. Se on voimassa siihen saakka, kunnes oppilas saa Tanssin taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän päättötodistuksen. Tämän todistuksen saatuaan oppilas siirtyy yleisen oppimäärän maksuluokkaan, vaikka hän jatkaisikin EK-ryhmissä.

Vierailijakäynnit

Satunnaiset vierailijat (yli 18v) voivat käydä tanssitunneilla kertamaksulla.

Kävijä maksaa osallistumismaksunsa etukäteen tanssiopiston tilille FI91 5300 0320 0451 86 (viestikohtaan "kertakäynti") ja esittää maksukuitin opettajalle tunnin alussa. Kertakävijät eivät ilmoittaudu oppilasjärjestelmämme kautta. Kertakävijät eivät maksa kirjaamismaksua.

Kertamaksu: 60 min € 17,- / 75 min € 19,- / 90 min € 22,-

Vierailijakäynnit ovat mahdollisia seuraavilla tunneilla, ks. alta, tai tiedustele toimistolta vapaista paikoista tunneilla (huom. on hyvä tarkistaa tunnit ja ajat aina ajankohtaisesta lukujärjestyksestämme).

5x- ja 10x-kortit aikuisille

Nämä kortit ovat voimassa koko lukukauden (syyskausi tai kevätkausi) ja voit käyttää niitä silloin kun sinulle sopii. Kortit ovat henkilökohtaisia. Kortit saa opettajalta tunnin alussa näyttämällä kuitin maksetusta kortista. Maksu suoritetaan NTO:n tilille. Opettaja merkitsee käynnin korttiin tanssitunnin alussa. Korttien haltijat ilmoittautuvat Eepoksessa ryhmään Aikuiset 5x-kortti tai Aikuiset 10x-kortti. Mainitse ilmoittautumislomakkeen kohdassa "Muuta ilmoitettavaa" ne ryhmät, joissa suunnittelet käyväsi. Huom! 5x- ja 10x-korttien haltijat eivät voi varata oppilaspaikkoja tunneilta, mutta ilmoittautumalla Eepokseen korttilaiset ovat viestintämme piirissä ja voimme mm. ilmoittaa tuntimuutoksista. Katso alta tunnit, joilla on yleensä tilaa. Voit myös tiedustella toimistolta vapaita paikkoja toivomaltasi tunnilta.

Korttien hinnat: 89 € / 178 €

Näille tunneille voit osallistua kertakävijänä tai 5x/10x-kortin haltijana kaudella 2024-2025:

(Tuntilistausta päivitetään tarpeen mukaan)

Maanantai

MONIKKO ISADORA
19.30 baletti aikuiset keskitaso JS (75)

MONIKKO ISADORA
19.00 showjazz aikuiset avoin taso MKa (75)

IHANTALO BOXI
19.30 showjazz aikuiset avoin taso NK (75)

Tiistai

MONIKKO ISADORA
19.15 showjazz aikuiset jatko MKa (90)

MONIKKO FRED
18.00 street aikuiset jatko AC (75)

IHANTALO PINKKI
19.15 street aikuiset keski/jatkotaso RC (75)

IHANTALO BOXI
19.45 barre NK (75)

Keskiviikko

MONIKKO
FRED

19.45 breikki aikuiset alkeet (60)

Torstai

MONIKKO ISADORA
18.15 showjazz aikuiset avoin taso NK (75)
19.30 barre NK (75)

 

Perjantai

MONIKKO MARTHA
17.00 barre NK (75)

MONIKKO FRED
18.45 street aikuiset avoin taso RC (75)

Lauantai

MONIKKO ISADORA
12.15 nyky aikuiset JH (90)

Tuetut oppilaspaikat

Nurmijärven tanssiopiston kannatusyhdistys ry:n hallitus myöntää 5-8 taloudellisesti tuettua oppilaspaikkaa / lukuvuosi. Paikat myönnetään taloudellisin perustein opintoaktiivisuus huomioiden. Hakulomakkeen voi tulostaa alta tai hakea toimistolta. Anomus alkaven lukuvuoden tuetuille oppilaspaikoille on palautettava selvityksineen 1.10.2024 mennessä osoitteeseen: Nurmijärven tanssiopiston hallitus, Kuntotie 7, 01800 Klaukkala. Hakemuksen voi lähettää myös sähköisesti PDF-liitteiden kera sähköpostilla osoitteeseen mia.mironoff@nto.fi. Otsikkoriville "tuetun oppilaspaikan hakemus".

Hakemukset käsitellään luottamuksellisina. Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä.

Hakulomake →

Scroll to Top