Nurmijärven tanssiopisto

Maksut

Lukukausimaksut 2021-2022

HUOM! Lukuvuosi muodostuu kahdesta lukukaudesta - syyskaudesta ja kevätkaudesta, jotka ovat samanhintaisia. Halutessasi voit maksaa laskun yhdessä tai kahdessa erässä. Erien määrän voit valita ilmoittautumisvaiheessa Hobiverissa. Laskutuslisä 5e poistuu vuoden 2022 alusta alkaen.

Katso tanssiopistomme säännöt.

3-vuotiaiden tunnit 30 min 1krt/vk € 177,-
4-6 -vuotiaiden tunnit 45 min 1krt/vk € 192,-
Muut tunnit keston mukaan 60/75/90 min 1krt/vk € 202/224/247,-
5x-kortti / 10x-kortti lukuvuosi 2021-2022 € 70/140,-
Erikoiskoulutusoppilaat 10-13v/muut € 437/517,-

Maksaminen & alennukset

Nurmijärven tanssiopiston tilinumero: FI91 5300 0320 0451 86, OKOYFIHH

Maksaminen

LASKU LÄHETETÄÄN SÄHKÖPOSTILLA. (Kirjepostina hintaan lisätään 5€ laskutuslisä) Ei käteismaksuja. Lukukausimaksu (syyslukukausi tai kevätlukukausi) maksetaan kahdessa erässä. Maksut suoritetaan pankkiin viimeistään eräpäivinä.
Perhealennus koskee samasta taloudesta osallistuvia oppilaita.

Kahdessa erässä maksavien laskutuslisä 5e poistuu vuoden 2022 alussa.

 • Uusilta oppilailta peritään ilmoittautumisen yhteydessä 10 euron kirjaamismaksu. Tämä ei koske 1-6 kerran mittaisille kursseille osallistuvia.
 • Aikuisilla on mahdollisuus maksaa Smartum- ja Virike-seteleillä tai saldokortilla. Huom. Saldokortilla maksamista varten ei tarvitse tulla toimistolle, vaan maksu hoituu sovelluksen kautta. Mikäli maksat seteleillä, ota ensin yhteys puhelimitse toimistoon ja ohjeistamme maksamisesta.
 • Saatavilla myös 5x- ja 10x-kortteja, jotka ovat voimassa koko lukukauden. Kortin saa tunnin alussa opettajalta näyttämällä kuitti maksetusta kortista. Kortit maksetaan NTO:n tilille.
 • Lukuvuosi laskutetaan kahdessa jaksossa, eräpäivät ovat: 14.9.2021 ja 15.2.2022. Nämä päivämäärät koskevat lukukausimaksuja. Lyhytkursseille osallistuville kurssimaksut lähetetään osallistujan / huoltajan sähköpostiin ennen kurssin alkua.
 • Maksuhuomautuksista peritään 5€ / kpl. Maksujen joutuessa perintätoimiston hoitoon oppilas / oppilaan huoltaja maksaa lisäksi asianomaisen toimiston kulut sekä voimassa olevan viivästyskoron. Maksuhäiriötapauksissa oppilaan seuraavan lukukauden maksut on suoritettava kokonaisuudessaan ennen lukukauden alkua.
 • Kesken lukukauden lopettaneiden oppilaiden oppilasmaksuja ei palauteta. Tarkemmat tiedot oppilaspaikan peruuttamisesta löytyvät tanssiopiston säännöistä.
 • Mikäli oppilas ei osallistu kevätlukukauden tunneille, asiasta tulee ilmoittaa toimistoon kirjallisesti tai sähköpostilla 12.12.2021 mennessä myös silloin, kun oppilas peruuttaa vain osan tunneistaan. HUOM! Opettajat eivät ota vastaan mitään oppilaspaikkoja koskevia ilmoittautumisia eikä peruutuksia. Mikäli ilmoitusta ei ole tehty ja oppilas ei osallistu kevätlukukauden tunneille, peritään oppilaalta / huoltajalta 50 euron maksu käyttämättömästä oppilaspaikasta.

Alennukset

Alennuksia ei sovelleta ek-oppilaiden maksuihin.

 • 2 viikkotuntia / henkilö: alennus yhteissummasta 35 euroa
 • 3 viikkotuntia / henkilö: alennus yhteissummasta 70 euroa
 • 4 viikkotuntia / henkilö: alennus yhteissummasta 130 euroa
  (Tämän yli menevät lisätunnit ilmaiseksi)
 • - 10 % perhealennus SAMASSA TALOUDESSA ASUVILLE lasketaan muiden alennusten jälkeen jäävästä loppusummasta. HUOM! Laskutettuihin oppilasmaksuihin ei tehdä jälkikäteen perhealennusmuutoksia.
 • Huomoitavaa: Laajan oppimäärän syventäviä opintoja suorittavilla oppilailla lukukausimaksu on korkeintaan 517 €. EK-ryhmissä opintoja suorittavien lukukausimaksuille on hintakatto. Se on voimassa siihen saakka, kunnes oppilas saa Tanssin taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän päättötodistuksen. Tämän todistuksen saatuaan oppilas siirtyy yleisen oppimäärän maksuluokkaan, vaikka hän jatkaisikin EK-ryhmissä.

Vierailijakäynnit

Satunnaiset vierailijat (yli 18v) voivat käydä tanssitunneilla kertamaksulla.

Kävijä maksaa osallistumismaksunsa etukäteen tanssiopiston tilille FI91 5300 0320 0451 86 (viestikohtaan "kertakäynti") ja esittää maksukuitin opettajalle tunnin alussa. Kertakävijät eivät ilmoittaudu oppilasjärjestelmämme kautta. Kertakävijät eivät maksa kirjaamismaksua.

Kertamaksu: 60 min € 13,- / 75 min € 14,- / 90 min € 15,-

Vierailijakäynnit ovat mahdollisia seuraavilla tunneilla, ks. alta, tai tiedustele toimistolta vapaista paikoista tunneilla (huom. on hyvä tarkistaa tunnit ja ajat aina ajankohtaisesta lukujärjestyksestämme).

UUTTA! 5x- ja 10x-kortit aikuisille

Nämä kortit ovat voimassa koko lukukauden (syyskausi tai kevätkausi) ja voit käyttää niitä silloin kun sinulle sopii. Kortit ovat henkilökohtaisia. Kortit saa opettajalta tunnin alussa näyttämällä kuitin maksetusta kortista. Maksu suoritetaan NTO:n tilille. Opettaja merkitsee käynnin korttiin tanssitunnin alussa. Korttien haltijat eivät ilmoittaudu tunneille oppilasjärjestelmän kautta, ts. korttilaiset eivät voi varata itselleen paikkaa ryhmistä. Katso alta tunnit, joilla on yleensä tilaa. Voit myös tiedustella toimistolta vapaita paikkoja toivomaltasi tunnilta.

Korttien hinnat: 70€/140€

Näille tunneille voit osallistua kertakävijänä tai 5x/10x-kortin haltijana kaudella 2021-2022:

(Tuntilistausta päivitetään tarpeen ja tilanteen mukaan)

Maanantai

KIRKONKYLÄ 1
18.45 afro PD (75)
19.00 showjazz aikuiset NK (75)

Tiistai

MONIKKO
19.30 street aikuiset TI (75)
 

KIRKONKYLÄ 1
17.45 street aikuiset RC (60)

Keskiviikko

MONIKKO ISADORA
19.45 baletti aikuiset avoin taso

Torstai

MONIKKO FRED
19.30 showjazz aikuiset alkeet NK (75)

Perjantai

MONIKKO MARIUS
18.45 barre AC (75)

Lauantai

MONIKKO ISADORA
10.15 nyky aikuiset MP (75)

Tuetut oppilaspaikat

Nurmijärven tanssiopiston kannatusyhdistys ry:n hallitus myöntää 5-8 taloudellisesti tuettua oppilaspaikkaa / lukuvuosi. Paikat myönnetään taloudellisin perustein opintoaktiivisuus huomioiden. Hakulomakkeen voi tulostaa täältä tai hakea toimistolta. Anomus alkaven lukuvuoden tuetuille oppilaspaikoille on palautettava selvityksineen 1.10. mennessä osoitteeseen: Nurmijärven tanssiopiston hallitus, Kuntotie 7, 01800 Klaukkala. Hakemukset käsitellään luottamuksellisina. Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä.

Hakulomake →

Scroll to Top