Päivitämme tätä sivua sitä mukaa kun saamme lisätietoa ja uusia ohjeita.

18.10.2020

Koronaviruksen leviäminen Keski-Uudellamaalla on kiihtymisvaiheessa. Leviämisen ehkäisemiseksi Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL ja opetus- ja kulttuuriministeriö suosittelee, että harrastustoiminnassa vähennetään ihmisten välisiä kohtaamisia ja samassa tilassa olemista.

Turvallisuussyistä Nurmijärven tanssiopisto ottaa maanantaista 19.10.2020 alkaen tilakapasiteetin huomioon aikuisten ryhmissä ja niissä ryhmissä, joissa on yli 18-vuotiaita oppilaita. Aikuisryhmien oppilaat ovat saaneet asiasta erillisen tiedotteen ja ohjeen. Katso tiedote tästä

Lasten ja nuorten ryhmissä otamme käyttöön hybridiopetuksen, jossa opetus toteutetaan pääsääntöisesti lähiopetuksena, mutta tarvittaessa oppilas voi osallistua oman ryhmän lähiopetustunneille etänä Zoomin kautta. Tämä tarve voi nousta oppilaan ollessa lieväoireisesti sairas tai karanteenissa, jolloin hän ei voi nykyisten hygieniaohjeiden mukaisesti osallistua oman ryhmän lähiopetustunnille.  Saat alkuviikosta sähköpostiisi toimintaohjeet hybridiopetukseen osallistumisesta.

Näillä toimilla on tarkoitus napakasti ja oikea-aikaisesti estää tautitilanteen kehittyminen leviämisvaiheeseen. Toimien tarkoitus olla lyhytaikainen täsmätoimenpide juuri nyt vallitsevaan tilanteeseen. Seuraamme valtioneuvoston ja aluehallintoviranomaisen tiedotusta asiasta tiiviisti ja olemme valmiit muutamaan opetusstrategiaa tilanteen niin vaatiessa.

JOTTA PYSTYMME PITÄMÄÄN OPISTON TOIMINNAN KÄYNNISSÄ KOKO SYYSKAUDEN AJAN, ON EDELLEEN SYYTÄ MUISTAA NOUDATTAA SEURAAVIA KORONAVIRUKSEN LEVIÄMISTÄ EHKÄISEVIÄ TOIMIA:

–          Harrastustoimintaan osallistuvan toivotaan käyttävän kasvomaskia (yläasteikäisistä alkaen). Kasvomaskia käytetään kaikissa tilanteissa. Tuntitilanteen turvallisuudesta keskustellaan ryhmänä opettajan johdolla.

–          Harrastuksiin tullaan vain terveenä. Henkilön tulee olla täysin oireeton, lieviäkään oireita ei saa olla.

–          Pukuhuoneet ovat poissa käytöstä ja toivomme tunnille osallistujien pukeutuvat treeniasuihin jo kotona. 

–          Saattajat käyttävät kasvomaskia ja poistuvat opiston tiloista tuntien ajaksi.

–          Lähiopetuksessa ja opetuksen suunnittelussa kiinnitetään erityistä huomiota riittäviin turvaväleihin ja siihen että oppilaat eivät ole kontaktissa toisiinsa.

 

Noudattamalla ohjeistuksia huolellisesti voimme jatkaa toimintaa turvallisissa olosuhteissa! 

Lisätiedot tanssiopisto@nto.fi

Scroll to Top