Nurmijärven tanssiopisto

Opisto

Tartu tilaisuuteen ja hyppää mukaan tanssin siivelle!

Nurmijärven tanssiopisto on laadukas ja nykyaikainen oppilaitos elinvoimaisessa pääkaupungin kehyskunnassa. Kolmenkymmenen vuoden matka pienestä tanssikoulusta alan eturivin toimijaksi on ollut innostava ja nousujohteinen. Lukuvuotena 2022-2023 tarjoamme viikoittain yli 120 tanssituntia lapsille, nuorille ja aikuisille. Opetus on vuosittain jatkuvaa ja tasolta toiselle etenevää taiteen perusopetusta. Leppoisassa ilmapiirissä ja ammattitaitoisessa ohjauksessa on hyvä valita oma reittinsä ja edetä tanssin opintopoluilla. Voit harrastaa mieluisaa lajia vaikkapa kerran viikossa tai uppoutua tanssiin syvällisemmin, edeten aina ammattiopintojen kynnykselle asti. Oppilasmäärämme on noin 800. Opetuspisteet sijaitsevat Klaukkalassa, Nurmijärven kirkonkylällä ja Rajamäellä.

Oppilaiden keskimääräinen opintopolku NTO:ssa kestää 9-14 vuotta aloitusiästä riippuen. Joillekin harrastus on toki vain lyhyt kurkistus tanssitaiteen maailmaan, toisille se on sukellus vuosikausien tiiviiseen harrastamiseen. Rakkaus taiteeseen ja kulttuuriin toivottavasti syttyy jokaisella. Nurmijärven tanssiopistossa on tarjolla tanssinopetusta myös aikuisille. Tunneille ovat tervetulleita niin aloittelijat kuin edistyneemmätkin tanssinharrastajat.

Hyväntuulisen ja monipuolisen tanssiopiston tarjonta on ulottuvillasi. Tartu tilaisuuteen ja hyppää mukaan tanssin siivelle!

Mia Mironoff ja koko NTO-tiimi

Lasten tanssi | Nurmijärven tanssiopisto
Scroll to Top