Nurmijärven tanssiopisto

Vko 15 6.-12.4. + pääsiäisen aikataulu

Hyvää alkanutta viikkoa, tanssinystävät!
Jatkamme tämän viikon tällä tiivistetyllä aikataululla. Tunneille pääsee samoilla Zoom-linkeillä kuin viime viikollakin. Olemme parhaamme mukaan parantaneet tekniikkaa mm. äänen puolesta ja opimme hurjasti uutta tästäkin asiasta viime viikolla. Linkit on lähetetty oppilaiden sähköpostiin viikko sitten.
 
Opettajat kommunikoivat ryhmiensä kanssa Teamsin välityksellä. Olettehan jo löytäneet tienne sinne? Jokaiselle on lähtenyt kutsulinkki sähköpostiin, lähettäjänä Microsoft Teams. Mikäli et ole saanut linkkiä, ole yhteydessä linda.iswariah@nto.fi niin laitamme asian kuntoon.
 
Teamsiin opettaja lisäilee ohjeistusta, videoita, tanssitehtäviä ym. etäopiskelumateriaalia. On siis tärkeää, että Teams on käytössä.
HUOM. Pääsiäisen aikaan pitkäperjantaina 10.4. ja pääsiäismaanantaina 13.4. ei ole live-tunteja. Täman viikon lauantain tunnit pidetään.
 
Ensi viikon ja jatkon aikataulut ovat parhaillaan työn alla. Niistä lisää myöhemmin!
 
Kiitos kaikesta palautteesta, jota olemme saaneet näiden parin viikon aikana, sekä hyvästä että huonommasta – näin tiedämme mitä on tehty oikein ja missä on syytä parantaa.

Emme löytäneet hakuasi vastaavia artikkeleita. Muokkaa hakua ja yritä uudelleen.

Scroll to Top