Nurmijärven tanssiopisto

Viikolla 42 syysloma – ei tanssitunteja!

Hei tanssijat ja kotijoukot!

Ensi viikolla on koulujen syysloma ja myös meillä tanssitunnit ovat tauolla. Syyslomakurssit ja korvaustunnit pyörivät saleissamme ensi viikolla. Toimisto on silloin avoinna ma klo 12-17 ja muuten asiakaspalvelu palvelee sähköpostitse ja puhelimitse ti-to klo 12-15. Tunnit jatkuvat normaalisti 24.10. alkaen, samoin toimiston aukioloajat.

Syyslomakursseille voi ilmoittautua vielä (Monikon 4-5v ja 6-8v Sirkusseikkailut sekä IhanTalon aikuisten kurssit) verkkokaupan kautta.

Syyslomabonuksena tarjoamme joogatunnin syyslomaviikon torstaina 20.10. klo 18.45-20.15 IhanTalolla maksutta kaikille NTO:n aikuisoppilaillemme ja tanssioppilaidemme huoltajille (norm. 15e). Varaa paikkasi tunnille verkkokaupan kautta. Salasana tuotteeseen on lähetetty sähköpostitse.

Huomioittehan, että ilmoittautumisjärjestelmämme Eepos sulkeutuu syyslomaviikon lopussa tämän syyskauden osalta. Mikäli siis harkitset vielä lisätunnin ottamista tai sinulla on tuttava, joka haluaisi ilmoittautua, tulee se tehdä viimeistään ensi viikon aikana. Kevätkaudelle ilmoittautuminen alkaa 20.12. Nykyisten oppilaiden ei tarvitse ilmoittautua erikseen kevätkaudelle vaan meneillään oleva ilmoittautuminen on voimassa koko lukuvuoden.

Scroll to Top