Nurmijärven tanssiopisto

UUTTA keväälle! Aloittavien tunteja teineille.

Tälle keväälle lanseeraamme kaksi uutuustuntia, jotka on suunnattu erityisesti teineille. Nämä tunnit eivät vaadi aiempaa tanssikokemusta ja hinta on superedullinen: 150 e (huom. sisaralennus & monituntialennus eivät päde)! Tunnit käynnistyvät toisella opetusviikolla (vko 3). Ilmoittaudu tunnille Eepoksen kautta! Näille erinomaisille ja hauskoille tunneille ovat tervetulleita niin uudet aloittelevat oppilaat kuin meidän nykyiset oppilaammekin – nämä ovat mahtavat lisätunnit monipuolistamaan omaa harjoittelua.

Ma klo 17.30-19.00 Street Foundation 13+ alkeet
Monikko, opettaja Ricky Carranza
Kuvaus tunnista: Hyppää katutanssin maailmaan matalalla kynnyksellä ja hyvässä ilmapiirissä! Tällä tunnilla opit katutanssin perusteita ja samalla pidät hauskaa. Suositellaan aloittelijoille, keskitason tanssijoille ja niille, jotka haluavat parantaa tekniikkaa ja taitoja. Oppiminen taattua!

Ke klo 19.15-20.15 Commercial 13+ alkeet
Länsikaari, opettaja Venla Matsi
Kuvaus tunnista: Commercial on monia eri tanssilajeja yhdistelevä laji, jossa tärkeässä osassa ovat esiintyminen ja oma asenne. Koreografiat ottavat vaikutteita muun muassa artistien taustatanssijoiden koreografioista sekä musiikkivideoista. Laji pohjautuu kuitenkin eniten katutanssilajeihin ja sitä tanssitaan streetin ja hip hopin tavoin kengät jalassa. Tunneilla tehdään alkulämmittelyt ja tanssillisia tekniikkaharjoituksia, mutta pääpaino on tanssisarjassa, jonka kautta opetellaan myös oman liikekielen ja esiintyjyyden löytämistä ja kehittämistä. Sopii aloitteleville sekä aiemmin tanssineille.

Scroll to Top