Nurmijärven tanssiopisto

UUSI KURSSI ALKAA 10.11.! Street-verkkokurssi Funkstyles joka tiistai klo 16.45-17.45

NTO katu!

Funkstyles -livekurssi

kurssi 1: 22.9.-3.11. (6 viikkoa, huom. syyslomalla vkolla 42 ei opetusta)

kurssi 2: 10.11.-15.12 (6 viikkoa)

Hinta / Price:

nyt tutustumishintaan 40e/kurssi (norm. 59e) / now special price 40e/course (normal price 59e)

 

Ilmoittautuminen / Registration: https://nto.hobiver.com/ilmo

Kurssi toteutetaan Zoomin välityksellä. Ilmoittautuneille lähetetään Zoom-linkit ennen kurssin alkua.

The course platform is Zoom. All the participants will receive the Zoom links before the start of the first lesson.

Kurssin tavoite / The objective of the course:

Kurssilla opitaan katutanssityylien perusliikkeitä ja tanssisarjoja 60- ja 70-lukujen soul- ja discotanssin perusteista funk-tyyleihin, joiden pohjalta on kehittynyt ajankohtaiset tanssi-ilmiöt (locking ja popping).

To lay out the core foundation of street styles by teaching some basic steps and social dances of the soul/disco era (late 60s to early 70s), and the Funkstyles which emerged from them (i.e. Locking and Popping).

 

Kenelle / To whom:

 • Sopii kaikille yli 12-vuotiaille katutanssityyleistä ja tanssista kiinnostuneille
 • Sopii myös tanssinopettajille, jotka haluavat tutustua katutanssin perusteisiin
 • Sopii sekä aloittelijoille että aiemmin tanssineille
 • Dance enthusiasts over 12 years old who like the street dance (i.e. funk styles dance and music)
 • Dance teachers who want to know more about the foundation of street styles for their own purposes
 • All levels are welcome

Kurssin rakenne / The structure of the course:

 • Funkstyles -kurssi johdattaa katutanssin perusteisiin mm. popping- ja locking -tyylien kautta (esim. monille tuttuja robotti- ja aaltoliikkeitä). Tuntirakenne sisältää lämmittelyn, tekniikkaharjoittelua, lyhyitä koreografisia osuuksia sekä lisäksi myös tietoa katutanssin historiasta. Kurssilla edetään tasolta toiselle ja kartutetaan osaamista kokeneiden opettajien johdolla. Kurssin opetuskielinä ovat sekä suomi että englanti. Kurssille voi osallistua vaikka ei toista kieltä vahvasti osaisikaan.
 • During the Funk Styles course you get a taste of the basics of street dance by trying out some of the coolest movements from ie. popping and locking styles, like robot and waves among many other movements and dances. The class contains always a warm-up, some technique and routines as well as bit of history. The skills in dance increase week by week as the experienced teachers guide you through. The course is instructed in both English and Finnish (you don’t need to know both languages to attend).

Mitä tarvitaan / Requirements:

 • Tilaa, jossa tanssia (esim. olohuone)
 • Joustavat vaatteet ja sisäkengät
 • Intoa kokeilla uusia asioita
 • Room to dance (for example living room)
 • Comfortable clothes and indoor shoes
 • Willingness to try new things

 

Tutustu opettajiin / Get to know our teachers:

Ricky Carranza

Ricky on monipuolinen katutanssilajien taitaja tanssijana, opettajana ja koreografina. Hän on ollut mukana tanssialalla jo yli kolme vuosikymmentä! Ricky on ohjannut tanssikursseja ja workshoppeja ympäri maailman: mm. Italiassa, Kanadassa, Filippiineillä ja USAssa. Rickyn tunneilla on reipas meno! Persoonalle annetaan tilaa ja oppiminen lisääntyy kannustavassa tunnelmassa.

Ricky is a multitalented street dancer with experience in dancing, teaching and choreografing. He has been with the industry for more than three decades! Ricky has instructed dance courses and workshops all over the world: in Italy, Canada, Philippines and the US. The atmosphere in his classes is enthusiastic and supportive valuing everyone’s strenghts.

Hozan Omar

Hozan on katutanssija, jonka ominta osaamista on popping tyyli. Hän on tuttu näky kilpailuissa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Hozan on lajinsa suomenmestari ja osaamisensa hän on saanut alan parhailta ammattilaisilta ja Ruotsin katutanssiopistosta Åsa Folkhögskolanista. Opettajana hänen prioriteettinsa on jakaa oppilaille tietoa ja perusteiden käyttöä. Tavoite onkin, että oppilaat hyötyisivät oppimastaan jatkossa myös muissa tanssityyleissä.

Hozan is a popping style expert and a familiar face in the competitions both in Finland as well as abroad. He is the national champion in his field. Hozan has gained his expertise from the best dancers and also from the street style academy in Sweden, Åsa Folkhögskola. Hozan finds it important to share knowledge and the basics of movement and his goal is that the dancers could utilize the skills in other dance styles too.

Tiedusteluihin vastaa: linda.iswariah@nto.fi / Contact person: linda.iswariah@nto.fi

Scroll to Top