Nurmijärven tanssiopisto

Uusi laajempi lukujärjestys täynnä live-tunteja!

Uusi lukujärjestys viikosta 16 eteenpäin on tiivistetty versio normaalilukujärjestyksestä. Tarjolla on kaikkia lajeja ja tasoja online live-tunteina, eli nämä tunnit tapahtuvat etäopetuksena Zoomin kautta, kuten tämänkin viikon tunnit. Omat opettajat kertovat oppilailleen Teamsin kautta mille tunneille he voivat osallistua ja jakavat heille Zoom-kutsulinkit tunneille. Opettajat kommunikoivat oppilaiden kanssa Teamsin välityksellä ja tästä syystä on tärkeää, että oppilaalla/huoltajalla on sinne pääsy.

Oppilaat/huoltajat on kutsuttu Teamsin ryhmiin parin viime viikon aikana. Tämä kutsu on tullut sähköpostiin (lähettäjänä Microsoft Teams). Jos et ole saanut kutsua tai et jostain syystä pääse kirjautumaan Teamsiin kutsulinkin kautta, ole yhteydessä linda.iswariah@nto.fi.

Tarjoamme aikuisille mahdollisuutta osallistua barreen, afroon ja showjazz aikuiset -tunnille kertamaksulla. Aikuisoppilas ilmoittautuu sähköpostilla lukujärjestyksen tunnille tanssiopisto@nto.fi, maksaa tunnin etukäteen (10€/tunti) ja lähettää tositteen maksusuorituksesta em. sähköpostiosoitteeseen. Toimistosta lähetetään vastauksena osallistumislinkki tunnille.

Emme löytäneet hakuasi vastaavia artikkeleita. Muokkaa hakua ja yritä uudelleen.

Scroll to Top