Nurmijärven tanssiopisto

TURVALLISESTI TANSSITUNNEILLE

Taiteen perusopetuksen oppilaitoksena noudattamamme Opetushallituksen määräämiä ohjeistuksia liittyen mahdollisiin poikkeusjärjestelyihin opetustoiminnassa. Noudatamme myös THL:n suosituksia liittyen koronaviruksen leviämistä ehkäiseviin toimenpiteisiin.

Lukuvuoden laskutus tapahtuu tällä kaudella neljässä jaksossa, jolloin mahdollisuutemme reagoida mahdollisiin radikaaleihin muutoksiin on joustavampaa. Aikuisten tunneilla on myös käytössä kymmenen ja viiden kerran kortit, jolloin ei tarvitse sitoutua koko lukuvuodeksi. Opetusta voi-daan lukuvuoden aikana antaa lähiopetusta korvaavilla vaihtoehtoisilla tavoilla, jolloin tarkistetaan pandemiatilanteen mukaista ohjeistusta ja vaihtoehtoisen opetustavan hintaa.

– Tunnille saapuessa tarkkaile ohjekylttejä ja kuuntele henkilökunnan ohjeita. Monikossa eri salien oppilaat tulevat sisään eri reittejä käyttäen eri sisäänkäyntejä (ks. alla). Syrjälässä ja Länsikaaressa pukuhuoneet, joista käynti saliin, on jaettu ryhmäkohtaisesti. Kirkonkylällä opettaja ohjeistaa ryhmän liikkumisissa.
– Odotustiloihin ja luokkien oville on sijoitettu käsidesiautomaatit, jotta kädet on helppo desinfioida opistolle saavuttaessa ja pois lähdettäessä.
– Oppilaiden välisiä tarpeettomia kontakteja pyritään estämään paikkamerkein salitilassa ja sujuvilla tuntisiirtymillä ryhmä kerrallaan. Opettajat ohjeistavat ensimmäisten viikkojen aikana oppilaita luokissa toteutettavista järjestelyistä. uOpettajan työn ja oppilaiden turvallisuuden takaamiseksi pidämme kaikki tunnit 5 minuuttia lyhyempinä, jotta opettaja ehtii desinfioimaan tangot ja muut opetusvälineet oppilasryhmien väleissä.
– Toivomme, että vanhemmat vierailevat toimitiloissamme mahdollisimman vähän ja saattavat tunnille vain välttämätöntä apua tarvitsevat oppilaat. Pukuhuoneiden ja odotustilan käyttö toivotaan minimoitavan ja treeniasusteet puettavan jo kotona valmiiksi.
– Nuhaisena tai sairaana oppitunneille ei saa osallistua.
– Tämänhetkisessä tilanteessa ehdotamme ulkomaanmatkoilta kotiutuville oppilaille kahden viikon karanteenia ennen tunneille osallistumista.

HUOM. MONIKON OPPILAAT! Tutustu alla oleviin ohjeisiin käynnistä salitiloihin:

KULKU MONIKKO ISADORA JA MARIUS -SALIT
Kulku pääovien kautta:
Ma-ke klo 12.00-19.00
To klo 11.00-18.00
Pe klo 11.00-16.00

Muina aikoina kulku BC-ovesta (Kuplahallin puoleisesta ovesta).
BC-ovi aukeaa 15 minuuttia ennen oman tunnin alkua. Sisään pääsee painamalla oven ulkopuolella olevaa kytkintä. Mikäli ovi ei ole auki käytä A-ovea.
Jos Monikossa on tapahtuma, käynti koko illan BC-ovesta.

MARIUS
Kun tulet sisään pääovesta tai BC–ovesta, odota tunnin alkua tanssikäytävän ulkopuolella turvavälit huomioiden. Opettaja päästää ryhmänsä sisään tanssikäytävään. Kädet desinfioidaan ja opettaja ohjaa oppilaita viemää ulkovaatteet ja kengät varastoon, kun edellinen ryhmä on poistunut. Poistuminen tanssitunnilta tapahtuu varaston kautta.
Oppilaat voivat käyttää wc-tiloja. Pukuhuoneita käytetään vain välttämättömissä tapauksissa.

ISADORA
Kun tulet sisään pääovesta tai BC –ovesta, odota tunnin alkua tanssikäytävän ulkopuolella turvavälit huomioiden. Opettaja päästää ryhmänsä sisään varaston kautta. Kädet desinfioidaan ja opettaja ohjaa oppilaita viemää ulkovaatteet ja kengät tanssikäytävään. Poistuminen tanssitunnilta tapahtuu tanssikäytävän kautta.
Oppilaat voivat käyttää wc-tiloja. Pukuhuoneita käytetään vain välttämättömissä tapauksissa.

KULKU MONIKKO MARTHA JA FRED -SALIT
Sisäänkäynti A –ovesta. Desinfioi kädet tullessasi. Ulkovaateet viedään pukuhuoneisiin ja kengät jätetään salin ulkopuolelle.

Scroll to Top