Nurmijärven tanssiopisto

Tiedote koskien koronarajoituksia

TIEDOTE 28.2.2022

Keusote on terveysviranomaisena muuttanut koronarajoituksia ja -suosituksia päiväkodeissa, kouluissa ja iltapäiväkerhoissa Keski-Uudenmaan alueella 28.2. alkaen. Koulujen ja päiväkotien koronasuosituksiin muutoksia talviloman jälkeen 28.2. alkaen – Nurmijärvi (nurmijarvi.fi)

Muuttuneet rajoitukset otetaan käyttöön myös Nurmijärven tanssiopistossa ma 28.2.2022 alkaen.  Muuttuneessa tilanteessa Koronatapauksiin suhtaudutaan jatkossa kuten muihinkin sairastumisiin. Näin ollen emme enää pyydä huoltajia ilmoittamaan oppilaan sairaspoissaolon syytä emmekä viesti ryhmissä tapahtuneista altistumisista. Nurmijärven tanssiopistossa noudatetaan edelleen erityistä huolellisuutta terveysturvallisuudesta, huolehtimalla hyvästä käsihygieniasta, välimatkoista, salien puhdistamisesta sekä kasvomaskien käytöstä.

Alle 12- vuotiaiden kasvomaski suosituksesta luovutaan talviloman jälkeen 28.2.2022. Tanssiopistossa on edelleen vahva maskisuositus henkilökunnalla sekä 12 vuotta täyttäneillä ja sitä vanhemmilla oppilailla ja huoltajilla. Kasvomaskisuositus on voimassa kaikissa tanssiopiston tiloissa.

Emme löytäneet hakuasi vastaavia artikkeleita. Muokkaa hakua ja yritä uudelleen.

Scroll to Top