Nurmijärven tanssiopisto

Musiikkiteatterileiri 7.-11.6.2021

Ilmoittautuminen kesän musiikkiteatterileirille on avoinna!

Jatkamme parin vuoden takaista huippusuosittua leiriä kesäloman ensimmäisellä viikolla.

Tällä leirillä yhdistyvät laulu, näytteleminen ja tanssi. Pidit sitten yhdestä lajista tai kaikista, leiri on sinua varten! Opettelemme kaikkia musiikkiteatterin osa-alueita matalalla kynnyksellä. Kaikki taitotasot ovat tervetulleita. Leiri on tarkoitettu 9-17-vuotiaille, ei tarvitse olla tanssiopiston oppilas.

Osallistujat jaetaan pienryhmiin. Leiriviikko huipentuu leirinäytökseen, jossa esitämme leirillä valmisteltuja tuotoksia! Leiripäivän aikana käydään ruokailemassa Klaukkalan koululla. Ruokailu sisältyy leirimaksuun. Leiripäivän aikana pidetään myös evästauko, jolloin voi nauttia omia eväitä. Opettajina tutut ja mainiot opet viime kesältä: Neea Koskinen (Nurmijärven tanssiopisto) ja Anna Kemppainen (Nurmijärven Opisto).

Leiri kestää viisi päivää. Päivä alkaa klo 9.00 ja päätyy klo 15.00. Opetusta on jokaisena päivänä 3 x 90min. Leirin hinta: 195e. Tämä maksetaan ilmottautumisen ohessa saaduin ohjein Nurmijärven Opistolle (ei tanssiopiston tilille).

ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittautuminen tapahtuu Nurmijärven Opiston sivun kautta. Mikäli linkki ei vie sinua suoraan oikealle sivulle, voit etsiä kurssin oikealla yläkulmassa olevasta ”Hae kursseja” -kohdasta Nurmijärven Opiston kurssisivulla kirjottamalla tunnuksen 119814k MUSIIKKITEATTERILEIRI. Leirille mahtuu 26 osallistujaa. Leiri toteutuu mikäli leirille ilmoittautuu riittävä määrä osallistujia. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. Vahvistus ilmoittautumisesta lähetetään yhteystiedoissa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen (alle 18v huoltajat).

MAKSAMINEN: Ilmoittautumisen yhteydessä tai maksulinkillä (lähetetään kolme viikkoa ennen leirin alkua).

LEIRI-INFO: Lähetämme sähköpostilla kaikille ilmoittautuneille toukokuun aikana.

PERUUTUSEHDOT: 16.5.2021 jälkeen peruutetusta osallistumisesta maksua ei palauteta. Lääkärintodistuksen perusteella peruutetusta osallistumisesta palautetaan leirimaksu vähennettynä 50 € (järjestelykulut). Seuraamme luonnollisesti koronatilanteeseen liittyviä asioita ja mukautamme suunnitelmaa tarvittaessa.

LEIRIVASTAAVAT: Linda Iswariah (projektikoordinaattori, Nurmijärven tanssiopisto) linda.iswariah(at)nto.fi, puh. 044 5885693 ja Pekka Evijärvi (Nurmijärven Opisto) pekka.evijarvi(at)nurmijarvenopisto.fi, puh. 040 9692677.

Tapahtuma-aika

7.6.2021

9.00-15.00

Tapahtumapaikka

Monikko

musiikkiteatterileiri_2021
Nurmijärven tanssiopisto
Scroll to Top