Nurmijärven tanssiopisto

Tanssin etäopinnot käynnistyvät!

Tervehdys koteihin!

Tällä viikolla opetuksemme on viimein päässyt taas jatkumaan ja olemme tarjonneet open level -tunteja eri tanssin lajeissa. Opettajamme ovat ahkeroineet ja suunnitelleet monipuolista opetusaineistoa ja pääsemme ensi viikosta alkaen lisäämään tuntitarjontaamme.

Viikkojen 14 ja 15 aikana toimimme vielä poikkeuslukujärjestyksen mukaisesti alla olevan aikataulun mukaan. Tunnit tulevat esille myös verkkosivuillemme ja sosiaalisen median kanaviin (Facebook ja Instagram). Näille tunneille osallistutaan linkkikutsun välityksellä. Linkit lähetämme sähköpostitse maanantaina. Seuraavan kahden viikon aikana osallistu sille tunnille, jota opettaja on sinulle mahdollisesti suositellut tai valitse itsellesi sopivat tunnit.

Viikosta 16 pääsemme noudattamaan jo huomattavasti laajempaa lukujärjestystä. Joitakin ryhmiä tullaan toki yhdistämään, mutta jokainen oppilas tulee pääsemään mukaan omantasoiseensa ja omaa lajiaan vastaavaan ryhmään.

Jokaiselle ryhmälle luodaan oma tiimi Teamsiin. Tämä Teams-ympäristö on NTO:n etäopintojen alusta, jonka kautta opettaja tulee olemaan yhteydessä ryhmään ja lähettämään materiaaleja ja linkkejä tanssin etäopintoja varten. Tiimin luomisesta tulee viesti Hobiverissa olevaan sähköpostiin. Tässä ohjeet Teamsiin kirjautumiseen.

Huom. omaa sähköpostiosoitetta käyttävät oppilaat! Jotta vähentäisimme tästä eteenpäin turhia Teams-linkityksiä huoltajien sähköposteihin, päivittäkää ystävällisesti OPPILAAN sähköpostiosoite suoraan Hobiveriin oppilaan tietoihin.

Pedagogiikka etsii etäopetuksessa vielä uusia muotoja. Annetaan opettajille työrauhaa sovellusten testaamiseen ja kannustetaan silloinkin, kun tekniikka tai verkkoyhteys satunnaisesti häiritsee tuntia. Kehitämme alustoja jatkuvasti kokemusten perusteella. Huolehtikaa turvallisuudestanne tunnin aikana. Kotioloissa tilankäyttö voi olla ahtaampaa kuin opettajilla salissa liikkuessaan!

Toivomme tanssin iloa ja innostusta koteihin. Pysykää terveenä ja pysykää kotona, mutta tanssien!

Terveisin

Mia Mironoff ja NTO

 

Emme löytäneet hakuasi vastaavia artikkeleita. Muokkaa hakua ja yritä uudelleen.

Scroll to Top