Nurmijärven tanssiopisto

OMAT JUTUT TULEE TAAS 13.3. (huom. muuttunut päivämäärä)!

Pitkät perinteet Nurmijärven tanssiopistossa omaava Omat jutut -näytös tulee taas yhteisnäytöksenä Rakkaudesta tanssiin -näytöksen kanssa la 13.3. Monikossa! Omissa jutuissa esiintyvät oppilaamme omilla koreografioillaan. Osallistua voi yksin, kaksin tai ryhmänä, kunhan koreografia on itse suunniteltu. Ikäraja: perustaso 2 -luokasta alkaen (n. 10v). Omiin juttuihin ilmoittautuminen tapahtuu Forms-lomakkeella 31.1. mennessä.

Liitä mukaan seuraavat tiedot: esiintyjien nimet ja ikä, tanssitunnit tai tanssinopettajan nimi, tanssiesityksen tyylilaji (baletti/nyky/street/showjazz/breikki tms.), esityksen nimi, musiikkitiedot (kappaleen nimi ja esittäjä/tekijä), esityksen kesto (huom! max. 2,5 minuuttia!). Jos et ilmoittautumisvaiheessa tiedä kaikkia lomakkeessa vaadittuja tietoja, voit ilmoittaa niitä myös myöhemmin. Musiikkitietojen toimittamisesta annamme ohjeet ilmoittautuneille hyvissä ajoin ennen esitystä.

Jos tarvitset lainaksi esiintymisasua, ota yhteyttä puvustonhoitajaan: tea.vuoti@nto.fi / anita.cuadra@nto.fi

Huom! Tanssi on esitettävä esiintymisasussa jollekin opettajalle ennen esiintymistä 20.2. mennessä, jotta voit saada esiintymisluvan. Tanssinopettaja voi myös auttaa sinua antamalla vinkkejä tanssin hiomiseen.

Mukaan mahtuu 20 esitystä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja: linda.iswariah@nto.fi

 

Scroll to Top