Nurmijärven tanssiopisto

Omat jutut tulee taas! Pe 24.3.2023 klo 19.00 IhanTalolla.

Pitkät perinteet Nurmijärven tanssiopistossa omaava Omat jutut -näytös tulee taas, mutta uudenlaisena ja uudessa tilassa, nimittäin IhanTalossa Boxi-salin näyttämöllä! Omissa jutuissa esiintyvät oppilaamme omilla koreografioillaan. Osallistua voi yksin, kaksin tai ryhmänä, kunhan koreografia on itse suunniteltu. Ikäraja: n. 10v.
Ilmoittaudu 11.2.2023 mennessä tämän linkin kautta.

Liitä mukaan seuraavat tiedot: esiintyjien nimet ja ikä, tanssitunnit tai tanssinopettajan nimi, tanssiesityksen tyylilaji (baletti/nyky/street/ showjazz/breikki tms.), esityksen nimi, musiikkitiedot (kappaleen nimi ja esittäjä/tekijä), esityksen kesto (huom! max. 2,5 minuuttia!). Jos sinulla ei ole ilmoittautumisvaiheessa kaikkia em. tietoja vielä saatavilla, voit toimittaa niitä myöhemmin. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään myöhemin tiedot musiikin toimittamisesta.

Jos tarvitset lainaksi esiintymisasua, ota yhteyttä neea.kuikka@nto.fi.
Huom! Tanssi on esitettävä esiintymisasussa jollekin opettajalle ennen esiintymistä 15.3. mennessä, jotta voit saada esiintymisluvan. Tanssinopettaja voi myös auttaa sinua antamalla vinkkejä tanssin hiomiseen.

Mukaan mahtuu 12 esitystä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Näytös toteutuu, mikäli mukana on vähintään viisi esitystä.

Lisätiedot: linda.iswariah@nto.fi

 

 

 

Scroll to Top