Tälle sivulle koostamme kaikkien yhteiset tiedotteet ja infot koskien kevätnäytöstä. Oma opettaja tiedottaa erikseen omaa ryhmäänsä koskevista asioista.

Esityksessä esiintyvät kaikki ryhmät PAITSI 3-vuotiaiden ryhmät ja 3-4v ryhmät sekä jotkut aikuisten ryhmät.

HUOM. Kevätnäytösviikolla ei ole normaaleja tanssitunteja, paitsi niillä ryhmillä, jotka eivät ole mukana näytöksessä. Kevätnäytöksen jälkeisellä viikolla on vielä normaalit tanssitunnit ja kausi päättyy 18.5.

|27.3.2024|

Tästä löytyy kenraaliharjoitusaikataulu. Suurin osa isompien oppilaiden ryhmistä harjoittelee maanantaina 6.5. Muilla harjoitukset ovat samana päivänä oman esityksen kanssa.

Kenraaliharjoitukset ovat tärkeä osa esityksiä. Harjoitukset tapahtuvat Monikkosalin näyttämöllä esiintymisasuissa. Harjoituksissa tulee olla paikalla ajoissa (tule paikalle 30 min ennen omaa harjoitusaikaasi), harjoitusaikataulu on hyvin tiukka eikä salli joustoa.

Harjoituksiin saavutaan Monikon A-ovesta (urheilukentän puoleinen pääty). Tanssikäytävällä on tiistaista 7.5. alkaen infopiste, josta oppilaat ohjataan eteenpäin.

 

|6.3.2024|

Tästä (PDF) voit katsoa esitysvuorot, eli missä näytöksessä mikäkin ryhmä esiintyy. Huom! Tämä ei ole esiintymisjärjestys, eli tanssit eivät tule olemaan tässä järjestyksessä näytöksessä. Pääsääntöisesti kukin ryhmä esiintyy kerran (esim. lastentanssin ryhmät ja perustason ryhmät). Joitakin poikkeuksia on edistyneempien ja aikuisten esityksissä. Kaikki esiintymisvuorot on kirjattu tähän listaan.

|16.2.2024| 

Kevätnäytöksen teema tänä vuonna on Tanssiaakkoset.

Näytökset ovat 6.-11.5. seuraavasti:

ma 6.5. kenraaliharjoituksia (aikataulu ja ryhmät, joita tämä koskee, ilmoitetaan myöhemmin)

ti 7.5. klo 18.30 näytös (+ kenraaliharjoituksia näytöstä ennen)

ke 8.5. klo 18.30 näytös (+ kenraaliharjoituksia näytöstä ennen)

to 9.5. helatorstai - ei näytöksiä

pe 10.5. klo 18.30 näytös (+ kenraaliharjoituksia näytöstä ennen)

la 11.5. klo 13.00 näytös (+ kenraaliharjoituksia näytöstä ennen)

la 11.5.  klo 18.00 näytös (+ kenraaliharjoituksia näytöstä ennen)

Tieto siitä minä päivänä oman ryhmän esitys on tarkentuu pian talviloman jälkeen, lähetämme siitä erikseen sähköpostia.

Näytösviikolla esiintyvillä ryhmillä ei ole normaaleja tanssitunteja. Niillä ryhmillä, jotka eivät näytöksissä esiinny, on normaalit tunnit. Lähes kaikki ryhmät esiintyvät lukuunottamatta 3-vuotiaiden, 3-4-vuotiaiden ja joiden aikuisten ryhmiä. Tanssiopiston kausi jatkuu 18.5. saakka, eli näytösviikon jälkeen on vielä yhden viikon ajan normaalit tanssitunnit.

Lipunmyynti kevätnäytökseen käynnistyy huhtikuun alkupuolella. Myös tästä lähetämme erillisen sähköpostin.

Koostamme nettisivumme etusivulle www.nto.fi omaan kohtaansa kaikki yhteiset näytösinfot liittyen aikatauluihin, lipunmyyntiin jne. Sieltä on helppo käydä katsomassa tietoa kootusti. Informoimme näistä aina myös sähköpostitse.

Mikäli et jostain syystä pääse mukaan esiintymään näytökseen, olethan yhteydessä opettajaan asiasta mahdollisimman pian.

 

Nurmijärven tanssiopisto
Scroll to Top