Nurmijärven tanssiopisto

Kesän kurssit ja leirit

Olemme laatineet kesälle kivat jutut – tervetuloa nauttimaan tanssista myös kesäkaudella!

KESÄKURSSIT

Tanssikissan seikkailut 3-4v

Ma-ke 30.5.–1.6.
klo 17–17.45 (3 x 45 min)
Paikka: Monikko
Hinta: 25e
Opettaja: Sini Kukkonen

Tanssikissa vie lapset hauskalle seikkailumatkalle kesäiseen mummolaan. Matka taitetaan junalla, matkan varrella pysähdytään pulahtamaan vilvoittavaan veteen ja nautitaan kesäisen kukkaniityn tuoksusta. Perillä mummolassa meitä jo odottaakin koko mummolan väki. Seikkailu voi alkaa!

Ilmoittautuminen täältä: http://nto.eepos.fi/

Viidakon valtias 5-6v
Ma-ke 30.5.–1.6.
klo 17.45–18.30 (3 x 45 min)
Paikka: Monikko
Hinta: 25e
Opettaja: Sini Kukkonen

Tällä tanssikurssilla tanssitaan viidakossa. Matkaamme läpi viidakon, matkalla tavataan mm. papukaijoja, apinoita, flamingoja ja muita hauskoja viidakon eläimiä. Viidakon sade karkotetaan sadetanssilla, nautitaan viidakon vesiputouksista ja perillä selviää, kuka on viidakon valtias!

Ilmoittautuminen täältä: http://nto.eepos.fi/

Streetin kesäworkshopit
Ti 7.6.2022
Nuorille (10-14v) klo 16-18
Aikuisille (16+) klo 18-20
Hinta: 15e
Opettaja: Ricky Carranza (englanninkielinen, ymmärtää myös suomea)

Hauska streetin minikurssi, joka koostuu koreografiasta, tanssipelistä ja palkintojenjaosta! Tule mukaan!

Ilmoittautuminen täältä: http://nto.eepos.fi/

 

LEIRIT

PERUTTU Tanssikaruselli 7-10v

Ma-pe 6.-10.6.2022
klo 9-15.15 (8-16)
Paikka: Monikko
Hinta: 195e (sis. lämpimän aterian)

Kesän hauskin viikko! Leirin aikana pääset tutustumaan eri tanssilajeihin ja harjoitellaan yhteinen koreografia, joka esitetään perjantaina. Leiriviikko sisältää paljon tanssia, uusia ystäviä, ulkoilua ja mukavaa yhdessä oloa! Leiri on avoinna kaikille, ei vain tanssiopiston oppilaille.

Varsinainen leiriaika on klo 9.00–15.15. Paikalla saa kuitenkin halutessaan olla klo 8.00-16.00. Leiriohjelma on pääosin samanlainen päivittäin, pieniä muutoksia on luvassa. Yhteistoimintatunneilla koko leiriporukka puuhaa yhdessä, mm. tanssitehtäviä, rentoutumista ja askartelua. Sään salliessa osa ohjelmasta voi olla ulkona.

Leiriohjaajina toimivat tanssinopemme Johanna Halén, Pauliina Diallo ja Pauliina Kyttä.

Ilmoittautuminen täältä: http://nto.eepos.fi/

Musiikkiteatterileiri 8-17v

Ma-pe 6.-10.6.2022
klo 9-15
Paikka: Monikko
Hinta: 195e (sis. lämpimän aterian)

Tällä leirillä yhdistyvät laulu, näytteleminen ja tanssi. Pidit sitten yhdestä lajista tai kaikista, leiri on sinua varten! Opettelemme kaikkia musiikkiteatterin osa-alueita matalalla kynnyksellä. Kaikki taitotasot ovat tervetulleita. Leiri on tarkoitettu n. 8-17-vuotiaille, ei tarvitse olla tanssiopiston oppilas.

Osallistujat jaetaan pienryhmiin. Leiriviikko huipentuu leirinäytökseen, jossa esitämme leirillä valmisteltuja tuotoksia! Leiripäivän aikana käydään ruokailemassa Klaukkalan koululla. Ruokailu sisältyy leirimaksuun. Leiripäivän aikana pidetään myös evästauko, jolloin voi nauttia omia eväitä. Opettajina tutut ja mainiot opet edellisiltä kesiltä: Neea Koskinen (Nurmijärven tanssiopisto) ja Anna Kemppainen (Nurmijärven Opisto).

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen musiikkiteatterileirille tapahtuu Nurmijärven Opiston sivun kautta. Mikäli linkki ei vie sinua suoraan oikealle sivulle, voit etsiä kurssin oikealla yläkulmassa olevasta ”Hae kursseja” -kohdasta Nurmijärven Opiston kurssisivulla kirjottamalla tunnuksen 119814k MUSIIKKITEATTERILEIRI. Leirille mahtuu 26 osallistujaa. Leiri toteutuu mikäli leirille ilmoittautuu riittävä määrä osallistujia. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. Vahvistus ilmoittautumisesta lähetetään yhteystiedoissa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen (alle 18v huoltajat).

LEIRI-INFO: Lähetämme sähköpostilla kaikille leireille ilmoittautuneille toukokuun aikana lisätietoa leireistä.

PERUUTUSEHDOT: 15.5.2022 jälkeen peruutetusta osallistumisesta maksua ei palauteta. Lääkärintodistuksen perusteella peruutetusta osallistumisesta palautetaan leirimaksu vähennettynä 50 € (järjestelykulut). Seuraamme luonnollisesti koronatilanteeseen liittyviä asioita ja mukautamme suunnitelmaa tarvittaessa.

Scroll to Top