Nurmijärven tanssiopisto

Kesäkurssit 2020

Tervetuloa kesän parhaille kursseille!

Tutustu monipuoliseen kesävalikoimaamme. Kaikki kesäkurssit järjestetään Monikossa.

ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu Hobiver-järjestelmän kautta haluamillesi kursseille. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssien toteutumiseksi vaaditaan riittävä määrä osallistujia. Kurssien opettajiin voit tutustua henkilökuntasivullamme.

MAKSUT: Lähetämme laskut kesäkursseista sähköpostilla toukokuun loppupuolella.

TIEDUSTELUT JA PERUMINEN: Ilmoittautuminen on sitova. Kurssin voi perua maksutta kurssia edeltävään perjantaihin asti. Sen jälkeen perumiseen vaaditaan lääkärintodistus. Mikäli et pääse kurssille, ole yhteydessä kurssivastaavaan: linda.iswariah@nto.fi / 044-5885693.

Lataa kesälukujärjestys (PDF) tästä.

KURSSIKUVAUKSET:

LASTEN KURSSIT 3-10v

VKO 22 ma-ke 25.-27.5.

ÖTÖKÄN ELÄMÄÄ klo 17.30-18.15, 4-5v (Anita), 3x45min, 25e

Hauskaa tanssia ruohonjuuritasolla!

 

APINA PUUSSA! klo 18.30-19.15, 5-7v pojat (Suvi), 3×45 min, 25e

Tanssia ja temppuratoja poikaenergia huomioiden.

 

IMPRO-RIEHA klo 18.30-19.30, 8-10v (Maikki), 3x60min, 30e

Nykytanssin improvisaatiotekniikoiden pohjalta tunnilla irrotellaan, pidetään hauskaa ja löydetaan näppäriä tapoja tanssia oman kehon ehdoilla. Impro-rieha on yhdessä tekemistä, uusien taitojen oppimista ja hyvää musiikkia!

 

VKO 23 ma-ke 1.-3.6.

MINISTREET klo 17.30-18.30, 6-8v (Heini), 3×60 min, 30e

Vauhdikasta menoa parhaan musan tahtiin.

Kurssin opettajana toimii vierailevana tähtenä Tukholman Balettakademienissa tanssijan koulutuksessa opiskellut sekä Tukholman taidekorkeakoulusta tanssipedagogiksi valmistunut, nykyisin Ruotsissa tanssijana ja tanssinopettajana työskentelevä Heini Haverinen.

 

VKO 24 ma-ke 8.-10.6.

ALASPÄIN KATSOVAT KOIRA 3x45min, 25e

klo 17.00-17.45 3-5v (Pauliina D.)

klo 17.45-18.30 5-7v (Pauliina D.)

Joogaa ja tanssia sopivasti ikäryhmään soveltaen. Hauskojen joogaharjoitusten myötä haastetaan ja kehitetään keskittymiskykyä tanssin riemua unohtamatta!


NUORTEN KURSSIT 10-18v

VKO 22 ma-ke 25.-27.5.

SPAGAATTIKURSSI klo 18.30-19.30, alk. 10v, myös aikuisille (Anita), 3x60min, 30e

Notkistu kesällä ja opi tehokkaat venytykset myös kotiharjoitteluun. Kehoa ja mieltä hoitava tunti!

 

NYKYTANSSI JA KESÄTEMPUT klo 17.30-18.30, 10-13v (Maikki), 3x60min, 30e

Kesän sukujuhlissa tai vapaapäivissä on tilaa tällä tunnilla opituille liikkeille ja tempuille. Lempeä, mutta mielekkäästi haastava kesän aloitus.

KONTAKTITEKNIIKAT & IMPROVISAATIO klo 19.30-21.00, keski/jatko/edistyneet, alk. 14v (Maikki), 3x90min, 45e

Improvisaatiotekniikoiden monimuotoisiin mahdollisuuksiin pohjaten nautiskellaan kevään vaihdoksesta kesäksi.
Pariteknisiä niksejä ja mukaansa tempaavaa tunnelmaa luvassa.

 

VKO 23 ma-ke 1.-3.6.

VOGUE OPEN LEVEL klo 17.00-18.15 12-17v (Taina), 3x75min, 35e

Vogue on syntynyt New Yorkissa 70–80 -luvun taitteessa ja se on saanut vaikutteita muotimaailmasta. Voguing-tyylejä on useita (esim. old way, new way ja femme), ja lajiin liittyy vahvasti esiintyminen ja itsevarma asenne. Tunneilla tutustutaan erilaisiin käsitekniikoihin, poseerauksiin, kävelyihin ja lopputunnista harjoitellaan koreografiaa. Sopii sekä vogueen ensimmäistä kertaa tutustuville että jo sitä aiemmin tanssineille.

JAZZ IT UP WITH HEINI klo 18.30-20.00, keski/jatko/edistyneet, alk. 14v (Heini), 3x90min, 45e

Tässää workshopissa harjoitellaan jazztanssin eri tyylisuuntia sekä estetiikkaa, tunteikasta lyrical jazzia, musikaaleista tuttua broadwayta sekä populaarikulttuurin viimeisimpien trendien mukaista commercial jazzia. Tunnit sisältävät tanssilajilleen ominaisen teknisen alkulämmittelyn,venyttelyä unohtamatta ja painottuu eri jazztanssityylien koreografioiden harjoitteluun. Sopii vähintään keskitason tanssijoille, jotka haluavat mahdollisuuden kehittyä jazztanssissa heittäytyen ilmaisuntäyteisiin hetkiin tanssin vietäväksi.

Workshopin opettajana toimii vierailevana tähtenä Tukholman Balettakademienissa tanssijan koulutuksessa opiskellut sekä Tukholman taidekorkeakoulusta tanssipedagogiksi valmistunut, nykyisin Ruotsissa tanssijana ja tanssinopettajana työskentelevä Heini Haverinen. Heinin kanssa voi myös keskustella tanssin ammattiopinnoista ja kuulla hänen kokemuksiaan.


AIKUISTEN KURSSIT 3x75min, 35e

VKO 22 ma-ke 25.-27.5.

STREET COMMERCIAL PERUSTASO klo 17.00-18.15, alk. 16v (Taina), 3x75min, 35e

Kurssilla tutustutaan commercial street -tyyliin. Tunti painottuu koreografian harjoitteluun ja erilaisien ilmaisutapojen hyödyntämiseen koreografiaa tanssiessa. Sopii aloittelijoille ja vähän tanssineille.

VOGUE OPEN LEVEL klo 18.15-19.30, alk. 18v (Taina), 3x75min, 35e

Vogue on syntynyt New Yorkissa 70–80 -luvun taitteessa ja se on saanut vaikutteita muotimaailmasta. Voguing-tyylejä on useita (esim. old way, new way ja femme), ja lajiin liittyy vahvasti esiintyminen ja itsevarma asenne. Tunneilla tutustutaan erilaisiin käsitekniikoihin, poseerauksiin, kävelyihin ja lopputunnista harjoitellaan koreografiaa. Sopii sekä vogueen ensimmäistä kertaa tutustuville että jo sitä aiemmin tanssineille.

SPAGAATTIKURSSI klo 18.30-19.30, alk. 10v, myös aikuisille (Anita), 3x60min, 30e

Notkistu kesällä ja opi tehokkaat venytykset myös kotiharjoitteluun. Kehoa ja mieltä hoitava tunti!

STREET COMMERCIAL JATKO klo 19.30-20.45, alk. 16v (Taina), 3x75min, 35e

Kurssilla tutustutaan commercial street -tyyliin. Tunti painottuu koreografian harjoitteluun ja erilaisien ilmaisutapojen hyödyntämiseen koreografiaa tanssiessa. Sopii aiemmin tanssineille.

BARRE klo 19.30-20.45, alk. 14v (Anita), 3x75min, 35e

Maailmalla huippusuosion saanut supertehokas koko kehon treeni. Barren juuret ovat klassisessa baletissa ja pilateksessa ja treeni tehdään pääasiassa balettitangon eli barren ääressä myös välineitä hyödyntäen. Barre-tunnilta saat lihaskuntoa ja liikkuvuutta sekä voimaantuneen ja ryhdikkään olon. Aiempaa balettikokemusta ei tarvita.

 

VKO 23 ma-ke 1.-3.6.

SHOWJAZZ: INSPIRED BY MUSICALS klo 18.15-19.30, alk. 18v (Taina), 3x75min, 35e

Tunneilla tehdään lämmittely, käydään läpi showjazzin tekniikkaa, sekä tutustutaan erilaisiin musikaalikoreografioihin ja työstetään niitä pienryhmissä sekä osittain opettajan johdolla. Kurssilla opit koreografian peruselementtejä, sekä pääset kokeilemaan oman koreografian tekemistä kannustavassa ilmapiirissä!

NYKY klo 19.30-20.45, alk. 16v (Taina), 3x75min, 35e

 

VKO 24 ma-ke 8.-10.6.

AFRO klo 18.30-19.45, alk. 16v (Pauliina D.), 3x75min, 35e

Afrikkalainen tanssi on iloista, rentoa rytmikästä ja mieltä ja kuntoa kohottavaa tanssia paljain jaloin rumpumusiikin tahdissa. Hartiat, lantio ja rintakehä saavat kyytiä! Mukaan voi tulla ensikertalainenkin.

JOOGA klo 19.45-21.00, alk. 16v (Pauliina D.), 3x75min, 35e

Voimistavaa, liikkuvuutta edistävää ja ennen kaikkea kehonhuollollista harjoittelua, joka jättää ihanan olon ja takaa hyvät yöunet.

 

 


Muista myös Musiikkiteatterileiri 1.-5.6. Lue lisää täältä.

Scroll to Top