Nurmijärven tanssiopisto

Erikoiskoulutusryhmien täydennyshaku 1.6.2021

Oletko motivoitunut tanssin harrastaja ja haluat harrastaa tanssia tavoitteellisesti? Nyt sinulla on mahdollisuus hakea tanssiopiston erikoiskoulutusryhmiin eli EK-ryhmiin. Haemme täydennystä jo olemassa oleviin baletti- ja nyky-erikoiskoulutusryhmiin.

EK-ohjelma tarjoaa mahdollisuuden harrastaa tanssia tavoitteellisesti ja edistyä opinnoissa taidollisesti ja tiedollisesti pitkälle. Ohjelma antaa mahdollisuuden ja valmiudet hakeutua myös tanssin ammattikoulutukseen. EK-ohjelmaan valitaan pääsykokeen kautta oppilaat, jotka haluavat sitoutua tanssiin, ovat vahvasti motivoituneita ja taidollisesti kehityskelpoisia.

Ohjelman tarkoitus on kasvattaa taidokkaita NTO:n edustusoppilaita, jotka edustavat opistoa sisäisesti omissa tuotannoissa sekä toimintaympäristöissä ja valtakunnallisesti muissa tanssitapahtumissa ja katselmuksissa – aina silloisen vuosisuunnitelman mukaan. Ohjelma antaa oppilaalle vahvan perustan kulttuurimyönteisyydelle ja elinikäiselle oppimiselle.

Pääsykoe on avoin kaikille halukkaille nykytanssin ja baletin keskitaso 1 -tasosta alkaen eikä aikaisempaa kokemusta kaikista EK-ohjelman tanssilajeista vaadita. Myös opettajat saattavat suositella oppilaita pyrkimään erikoiskoulutukseen. EK-ohjelmaan hakemisen edellytyksiä ovat innostus, harrastuneisuus, mahdollisuus sitoutua tiiviiseen tanssiharrastukseen ja riittävät tanssilliset valmiudet. Baletin erikoiskoulutukseen pyrkivillä tulee olla baletin perustaso 2 -luokka (vuoden kärkitossuharjoittelu) käytynä. Emme suosittele erikoiskoulutusohjelmaan hakeutumista niille, joilla on muita aikaa vieviä harrastuksia. Kasvavan nuoren harrastustoiminnan tulee olla mielekästä ja pysyä ajallisesti ja määrällisesti kohtuudessa. EK-ryhmien oppilailta toivomme sitoutumista ja pitkäjänteisyyttä.

Ilmoittaudu pääsykokeeseen 23.5. mennessä tämän lomakkeen kautta.

Lisätietoja: sini.kukkonen@nto.fi

Scroll to Top