Nurmijärven tanssiopisto

EK-pääsykoe 1.6.2020

Oletko motivoitunut tanssin harrastaja ja haluat harrastaa tanssia tavoitteellisesti? Nyt sinulla on mahdollisuus hakea tanssiopiston erikoiskoulutusryhmiin eli EK-ryhmiin. Haemme täydennystä jo olemassa oleviin ryhmiin sekä oppilaita uuteen nyky EK 1 -ryhmään.

EK-ohjelma tarjoaa mahdollisuuden harrastaa tanssia tavoitteellisesti ja edistyä opinnoissa taidollisesti ja tiedollisesti pitkälle. Ohjelma antaa mahdollisuuden ja valmiudet hakeutua myös tanssin ammattikoulutukseen. EK-ohjelmaan valitaan pääsykokeen kautta oppilaat, jotka haluavat sitoutua tanssiin, ovat vahvasti motivoituneita ja taidollisesti kehityskelpoisia.

Ohjelman tarkoitus on kasvattaa taidokkaita NTO:n edustusoppilaita, jotka edustavat opistoa sisäisesti omissa tuotannoissa sekä toimintaympäristöissä ja valtakunnallisesti muissa tanssitapahtumissa ja katselmuksissa – aina silloisen vuosisuunnitelman mukaan. Ohjelma antaa oppilaalle vahvan perustan kulttuurimyönteisyydelle ja elinikäiselle oppimiselle.

Pääsykoe on avoin kaikille halukkaille eikä aikaisempaa kokemusta kaikista EK-ohjelman tanssilajeista vaadita. Myös opettajat saattavat suositella oppilaita pyrkimään erikoiskoulutukseen. Nuorimmat EK-oppilaat ovat 10-11-vuotiaita tanssijoita. EK-ohjelmaan hakemisen edellytyksiä ovat innostus, harrastuneisuus, mahdollisuus sitoutua tiiviiseen tanssiharrastukseen ja riittävät tanssilliset valmiudet. Baletin erikoiskoulutukseen pyrkivillä tulee olla baletin perustaso 2 -luokka (vuoden kärkitossuharjoittelu) käytynä.

Emme suosittele erikoiskoulutusohjelmaan hakeutumista niille, joilla on muita aikaa vie-
viä harrastuksia. Kasvavan nuoren harrastustoiminnan tulee olla mielekästä ja pysyä ajallisesti ja määrällisesti kohtuudessa. EK-ryhmien oppilailta toivomme sitoutumista ja pitkäjänteisyyttä.

ILMOITTAUDU PÄÄSYKOKEESEEN 22.5. MENNESSÄ: suvi.kajaus@nto.fi

Kirjoita viestiin nimesi, ikäsi, mihin EK-ohjelmaan haet ja mitä lajeja harrastat.
Pääsykoe järjestetään 1.6. Ilmoitamme tarkemma aikataulun ja ohjeet myöhemmin.

Emme löytäneet hakuasi vastaavia artikkeleita. Muokkaa hakua ja yritä uudelleen.

Scroll to Top