Barren verkkokurssit

Tehokas treeni, joka hellii kehoa ja mieltä! Jokainen viikkokerta on oma kokonaisuutensa, paras tulos saavutetaan osallistumalla säännöllisesti. Tuotteen ostettuasi saat sähköpostin, jossa on osallistumislinkki.

Katso esittelyvideo.

Barre on supertehokas koko kehon treeni, joka on saanut maailmalla huippusuosion. Barren juuret ovat klassisessa baletissa ja pilateksessa ja treeni tehdään pääasiassa balettitangon eli barren tai muun tuen (esim. tuolin selkänojan tai pöytätason) ääressä. Barre-tunnilta saat lihaskuntoa ja liikkuvuutta sekä voimaantuneen ja ryhdikkään olon. Aiempaa balettikokemusta ei tarvita.

Tarjoamme turvallista mahdollisuutta osallistua barren etätunneille koulutetun barre-ohjaajan opastamana. Etätunnille voit liittyä vaikka mökiltä, turvaväleistä eikä maskeista ei tarvitse kantaa huolta eikä matkustamiseen tarvitse käytää aikaa. Barre-harjoitusten aikana ei liikuta kovinkaan paljon, joten kotoa käsin osallistuminen onnistuu oikein hyvin. Tunnille tarvitset selkänojallisen tuolin tai tarpeeksi korkealla olevan pöydän reunan, joustavat vaatteet ja paljaat jalat.

Mikäli et pääse osallistumaan treenitunnin ajankohtana, voit tehdä treenin omalla ajalla. Kaikki tälle tunnille ilmoittautuneet saavat linkin tallenteeseen, jonka katseluoikeus säilyy kahden viikon ajan. Linkki lähetetään samana päivänä toteutuneen tunnin kanssa ilmoittautuneen sähköpostiin.

Mikäli haluat maksaa SMARTUMilla, toimi näin: katso haluamasi tuotteen hinta, maksa se Smartum-sovelluksen kautta ja lähetä maksutapahtumasta kuitti linda.iswariah@nto.fi. Lähetämme sinulle osallistumislinkin/linkit maksukuittia vastaan.

Tunnin peruuntuessa sairastapauksen vuoksi korvataan tunti myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Barre-kurssin ohjaaja Neea Koskinen on toiminut tanssinopettajana mm. Kuopiossa, pääkaupunkiseudulla ja Nicaraguassa sekä työskennellyt Kuopion kaupunginteatterissa ja Tanssiteatteri Minimissä. Nurmijärven tanssiopistossa Neea on ollut mukana vuodesta 2007 ja barre-ohjaajan koulutuksen hän suoritti Barre Academyllä v. 2019.

Neean tunnit ovat hauskoja ja vaativia. Tanssin ilo, taide ja tekemisen meininki ovat tärkeitä elementtejä. Tervetuloa kokemaan iloa tanssista ja omasta kehosta!

Lisätiedot: tanssiopisto@nto.fi

Scroll to Top