Nurmijärven tanssiopisto

Arkadian yhteislyseo

Nurmijärven tanssiopiston opetustilat sijaitsevat Klaukkalassa, Rajamäellä ja Nurmijärvellä. Toimisto ja asiakaspalvelu sijaitsee Klaukkalassa. Katso kaikki tilamme.

Arkadia

Arkadian yhteislyseo (3. krs)

Lepsämäentie 15, Klaukkala

Arkadian 3. kerroksessa meillä on kaksi avaraa salia. "Vanha sali" (Arkadia 2) on 250 m2 kokoinen peilisali, jossa on parkettilattia. Täällä olemme pitäneet tunteja jo vuosien ajan. "Uusi sali" (Arkadia 1) on valmistunut v. 2018 alussa. Molempiin saleihin on käynti yhteisestä 3. kerroksen aulatilasta, joka on tanssijoiden käytössä. Tilaa tarvitaan välillä myös koulun tarpeisiin esim. yo-kirjoituksissa, jolloin tanssiopiston on käytettävä ala-aulaa. Tanssimattojen avulla siitäkin saadaan kelvollinen treenipaikka.

Kuinka löydän perille?

Sisäänkäynti tiloihin on uudehkon Arkadiahallin puolelta (ovi E), parkkipaikan luota. Kulkureitti ovelta E kolmannen kerroksen tanssiaulaan voi aluksi tuntua hieman mutkikkaalta, joten olemme laittaneet opasteita matkan varrelle, ja ensimmäisellä viikolla paikalla on myös oppaita ohjaamassa kulkua saleihin. Kulkureitillä on myös kahdet portaat kiivettävinä.

Ulkokengät laitetaan tanssiaulassa olevaan kenkähyllyyn. Saleilla ei ole erillistä pukuhuonetta, joten vaatteiden vaihto tapahtuu tanssiaulan tiloissa. Tämä kannattaa siis huomioida jo kotoa lähtiessä. Aulassa on sohvia ja naulakoita. Älä jätä aulaan mitään arvotavaraa, laukun voit ottaa saliin mukaan. Puhelimet äänettömälle tunnin ajaksi!

Scroll to Top