Tälle sivulle koostamme esiintyjiä ja huoltajia varten kaiken yleisen kevätnäytöksiä koskevan tiedon (esityspäivät, esitysvuorot, kenraaliaikataulut, lipunmyyntitiedot, yleisohjeistuksen ym). Oma opettaja ohjeistaa tarkemmin omaa ryhmää koskevista asioista, kuten esiintymisvaatteista, hiuksista ym.

[2.5.] Täältä näet esitysvuorot lisäesitysten kera, eli kaikki näytöksissä esiintyvät, myös ne, joilla on useampi esityskerta eri näytöksissä. Tämä ei ole esitysjärjestys.

[30.4.] Täältä näet yleistiedotteen kaikille esiintyjillemme. Lue läpi!

[29.4.] Täältä näet kenraaliharjoitusajat. Jokaiselle ryhmälle on määritelty yksi oma harjoitusaika näyttämöllä. Tämä on tärkeä! Olkaa ajoissa paikalla, aikataulusta ei voi joustaa.

[13.4.] Täältä löydät esitysvuorot, eli missä näytöksessä kukin ryhmä esiintyy. Tämä ei ole esitysjärjestys ja joillekin ryhmille saattaa tulla vielä toisiin näytöksiin lisäesityksiä. Näistä ilmoitamme 2.5.

[13.4.] Lippujen ennakkomyynti esiintyvien oppilaiden perheille alkaa 20.4. klo 9.00. Liput vapautuvat yleiseen myyntiin 2.5. Lippupisteen myyntipisteisiin. Ennakkomyyntiaikana voi ostaa enintään 2 lippua / oppilas / näytös, jossa oppilas esiintyy. Oppilaille ja huoltajille on lähetetty sähköpostissa 13.4. linkki, jonka kautta ennakkomyynti tapahtuu. Näin yritämme taata sen, että jokaisen oppilaan huoltajilla on mahdollisuus päästä katsomaan esitystä. Kannustamme huoltajia hyödyntämään ennakkomyyntiä, sillä kevätnäytökset ovat usein loppuunmyytyjä. Huom. Lipuissa ei ole paikkanumerointia.

Kenraaliharjoitusaikataulu ilmestyy viimeistään viikolla 18. Osa vanhempien oppilaiden harjoituksista pidetään ti 17.5. Suurin osa kenraaliharjoituksista tapahtuu näytöspäivänä ennen näytöstä.

Scroll to Top