Nurmijärven tanssiopisto

Tiedote oppilaille ja huoltajille 10.1.

Hyvää alkanutta vuotta ja kevätlukukauden alkua!

TIEDOTE OPPILAILLE JA HUOLTAJILLE

Osallistuminen tunneille

Nurmijärven tanssiopiston kevätlukukausi alkaa vuonna 2003 syntyneillä ja sitä nuoremmilla lähiopetuksena maanantaina 10.1.2022. Ennen vuotta 2003 syntyneiden oppilaitten opetus toteutuu etäyhteydellä. Tiedotamme myöhemmin viikon aikana, mikäli näihin tietoihin tulee muutoksia.

Maskisuositukset

Kaikilla 6 vuotta täyttäneillä oppilailla astuu voimaan maskisuositus maanantaista 10.1.2022 alkaen.

Uudenmaan alueen koronavirusepidemian leviämisvaiheen hillitsemiseksi Keski-uudenmaan sairaanhoitopiiri on antanut 5.1.2022 päivitetyt kasvomaskisuositukset. Yhdenmukaistamme tanssiopistossa maskisuosituksemme Nurmijärven koulujen ja esiopetusryhmien kanssa samanlaisiksi. Aikuisten ja nuorten maskisuositus pysyy ennallaan ja koskee 10.1.2022 alkaen myös kaikkia 6 vuotta täyttäneitä ja sitä vanhempia oppilaita.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelupisteemme Monikossa on toistaiseksi suljettu. Vastaamme tiedusteluihin sähköpostilla ja puhelimitse.

Etäopetuslinkit

Etäopetukseen osallistutaan vanhaan tuttuun tapaan Zoom-linkkien kautta. Nämä linkit ovat salikohtaisia, mikä tarkoittaa, että esim. kaikille Marius-salissa järjestettäville tunneille on yksi linkki, joka on joka päivä ja joka viikko sama. Vastaavasti Isadora-salin tunneille jne.

Zoom-linkit löytyvät täältä: https://nto.fi/etaopetus-kevat-2022/.

Ohjeet Zoomin kautta osallistumiseen:

1. Avaa salikohtainen linkki ja pyydä sisäänpääsyä Zoom-tapaamiseen täsmällisesti silloin kun oma tuntisi on alkamassa. On hyvä olla Zoomissa paikalla 5 minuuttia ennen tunnin alkua. On tärkeää olla ajoissa!

2. Laita kirjautumisnimeksesi oma nimesi, etu- ja sukunimi, niin kuin se tuntilistoissa on (ei siis vanhempien nimeä tai lempinimiä), jotta opettaja voi päästää sisälle Zoom-tunnille oikeat henkilöt.

3. Opettaja kerää läsnäolot, sen jälkeen mykistä mikrofonisi ja pidä oma videokamerasi päällä. Kun tuntisi päättyy, poistu Zoomista.

4. Zoom-tunteja ei tallenneta.

5. Kotona harjoittelu tapahtuu aina omalla vastuulla ja tarvittaessa vanhempien avustuksella.

Sairastapaukset

Tanssiopiston käytännöissä noudatamme Nurmijärven kunnan tämänhetkistä ohjeistusta. Mikäli tanssitunnille osallistunut oppilas saa koronatestistä positiivisen tuloksen (kotitesti sekä virallinen koronatesti), ilmoittakaa tuloksesta mahdollisimman pian tanssiopiston rehtorille tai apulaisrehtorille.

Lapsen tulee jäädä oireiden alkaessa heti kotiin sairastamaan 5 vuorokaudeksi oireiden alusta lukien.

Jos oppilas on saanut positiivisen tuloksen kotitestistä (antigeenipikatesti), tulee hänen jäädä sairastamaan kotiin 5 vuorokauden ajaksi ja välttää kontakteja kodin ulkopuolisiin ihmisiin. Aika lasketaan oireiden alusta.

Testivarmennetun koronatartunnan saanutta kehotetaan kertomaan oma-aloitteisesti tartunnastaan niille, joiden kanssa on ollut yhdessä lähekkäin vapaa-ajallaan oireita edeltävän 2 vuorokauden aikana ja mahdollisesti jo oireiden alettua. Heille voi myös suositella 5 vuorokauden omaehtoista karanteenia.

Sairaana ei saa tulla tanssitunnille.

Lähiopetustunneille osallistuttaessa

Maskisuosituksen lisäksi

· Huomioidaan 2 metrin turvaväli ja hyvä käsihygienia jo tanssiopistoon tultaessa.

· Turhaa oleskelua tanssiopiston tiloissa tulee välttää.

· Toivomme tunnille osallistujien pukeutuvat treeniasuihin jo kotona.

· Saattajat käyttävät kasvomaskia ja poistuvat opiston tiloista tuntien ajaksi.

Scroll to Top