ILMOITTAUTUMISINFO  2022-2023

Pian on aika ilmoittautua lukuvuodelle 2022-2023. Ilmoittautuminen tulevalle lukukaudelle avautuu nykyisille oppilaillemme maanantaina 16.5.2022 klo 9. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Avaamme ilmoittautumisen uusille oppilaille 1.6. klo 9 alkaen, jolloin ne nykyiset oppilaat, jotka eivät ole 29.5. klo 23.59 mennessä ilmoittautuneet, menettävät etusijansa oppilaspaikkoihin. Varmista paikkasi haluamassasi ryhmässä siis nyt! Ilmoittautuminen tehdään osoitteessa https://nto.eepos.fi/. Nykyisten oppilaiden uusina aloittavat sisarukset ilmoitetaan myös 1.6. alkaen. Huomioittehan, että yhdellä lomakkeella voi ilmoittaa vain yhden oppilaan.

HUOMIO! Siirrymme käyttämään uutta Eepos-oppilashallintajärjestelmää. Olemme lähettäneet Eepos-tunnukset ja kirjautumisohjeet kaikille huoltajille ja kaikille 13-vuotiaille ja sitä vanhemmille oppilaille erillisellä sähköpostiviestillä tänään.

Hobiver-järjestelmä poistuu käytöstämme tämän kevään aikana.

Syyslukukausi käynnistyy 15.8.2022.

OIKEA RYHMÄ – Tuntisuositukset

Löydät opettajan tekemät tuntisuositukset kirjautumalla Eepokseen omalle tilillesi. Ks. erillinen sähköposti Eepokseen kirjautumisesta.

Tuntisuositukset ovat ehdotuksia oikeantasoisista ryhmistä, mutta valittavanasi on kaikki opiston tunnit eri toimipisteissä, toki taso huomioiden. Kysy tarvittaessa lisätietoja omalta opettajaltasi. Tuntisuosituksissa voi olla listattuna useita tunteja. Kaikkia suositeltuja tunteja ei tarvitse valita.

Voit myös valita uuden tanssilajin lisätunniksi tai vaihtaa tanssilajia. Jos olet epävarma valinnoista, tiedustele sinulle sopivia ryhmiä tanssiopiston toimistolta tanssiopisto@nto.fi. Jos jotkut omien ryhmiesi tunnit menevät päällekkäin uudessa lukujärjestyksessä, tiedustele toimistolta vaihtoehtoisia ryhmiä. Huom! Oppilaan viikkotuntimäärä saa olla korkeintaan 8 oppituntia / viikko (erikoiskoulutuksen oppilaille räätälöidään henkilökohtainen opetussuunnitelma). Jos havaitsemme ryhmävalinnoissasi ongelman, otamme yhteyttä.

Mikäli valitsemasi ryhmä on jo täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Ryhmissä tapahtuu vielä paljon muutoksia ennen syyskauden alkua.

7v nyky/baletti alkeet -ryhmästä starttitasolle siirtyvät oppilaat: Tästä linkistä tietoa tanssiharrastuksen jatkumisesta tulevana syksynä.

Arvioinnit: Lastentanssiryhmille (3-7v.)  ja hurrikaaniryhmille jaetaan osallistumistodistus viimeisillä tanssitunneilla. Starttitasosta alkaen oppilas saa sähköisen lukuvuosiarvion Eepokseen kauden loppuun mennessä.

UUDET OPETTAJAT

Uusina opettajina aloittaa Aaron Charles (street) ja Lotta Lehtonen (nyky ja showjazz). Voit tutustua heihin henkilökuntasivullamme.

TANSSIOPINTOJEN RAKENNE: YLEINEN JA LAAJA OPPIMÄÄRÄ

Tanssiopistossamme kaikki oppilaat suorittavat tanssin taiteen perusopetusta. Oppilas suorittaa joko laajaa tai yleistä oppimäärää, tämä määräytyy lajivalintojen sekä tuntimäärien perusteella. Kerromme opintojen rakenteesta ja opetussuunnitelmasta lisää nettisivullamme https://nto.fi/opetus/.

Yleinen oppimäärä

Yleisen oppimäärän laskennallinen laajuus on 500 tuntia. Oppilas voi valita yhden tai useamman haluamansa lajin opiston tuntitarjonnasta. Yleisen oppimäärän opinnot koostuvat yhteisistä opinnoista (300 tuntia) ja teemaopinnoista (200 tuntia). Teemaopintoja voi valita myös toisesta taideaineesta.

Laaja oppimäärä

Laajan oppimäärän laskennallinen laajuus on 1300 tuntia. Laajan oppimäärän perustana ovat nykytanssi- ja balettiopinnot, jotka ovat osa opintoja koko laajan oppimäärän opintojen ajan. Muut lajit oppilas voi vapaasti valita tuntitarjonnasta. Laajan oppimäärän opinnot koostuvat perusopinnoista (800 tuntia) ja syventävistä opinnoista (500 tuntia). Opintojen päätteeksi oppilas saa taiteen perusopetuksen päättötodistuksen.

MUUTAMIA HUOMIOITA:

STARTTITASON tunnit on tarkoitettu 8-9-vuotiaille. Starttitasosta alkaen voi valita minkä lajin tahansa ja lajeja voi valita useamman. Starttitasolla harjoitellaan lajin perusteita monipuolisesti, tutustutaan lajikulttuuriin ja toimintatapoihin. Starttitunnilta saa hyvän pohjan tanssiharrastukselle. Lukujärjestyksessä tunnit löytyvät seuraavasti: nyky startti, baletti startti, showjazz startti, street startti ja breikki startti. Mikäli valitset tässä vaiheessa nykytanssin tai baletin, lähdet suorittamaan laajan opintomäärän polkua. Mikäli valitset ainoastaan breikin, showjazzin tai streetin, suoritat yleistä oppimäärää. Halutessasi voit valita useamman starttitunnin viikossa.

BALETIN KÄRKITOSSUTUNNEISTA: Kärkitossuharjoittelu aloitetaan baletin perustaso 2 -tasolla, jolloin pakollisia viikkotunteja on kaksi. Perustaso 2 -, keskitaso 1 – ja keskitaso 2 -tasoilla toinen viikkotunti on aina kärkitossutunti. Point jatko -tunti on tarkoitettu jatkotason ja edistyneet tason balettioppilaille lisätunniksi.

UUTTA

  • Uudet upeat vastaremontoidut tilat kirkonkylällä (Ihantolantie 2), avajaiset syyskauden alussa!
  • Naperotunnit (1-2v tai 2-4v), eli lapsi-aikuinen-tunnit palaavat jälleen lukujärjestykseemme.
  • Aikuisille Syrjälässä nykytanssin alkeet -tunti torstaisin.
  • Streetin alkeet aikuisille maanantaisin Monikossa.
  • Uusi baletin alkeistunti aikuisille keskiviikkoisin Monikossa.
  • Uudet opettajat Aaron Charles (street) ja Lotta Lehtonen (nyky + showjazz).

YHTEYSTIEDOT AJAN TASALLE

Merkitse ilmoittautumislomakkeeseen sellaiset huoltajan ja oppilaan sähköpostiosoitteet, jotka toimivat ja joissa on riittävästi tilaa. Kaikki oppilasposti ja lukukausimaksulaskut lähetetään sähköposteina. Myös oikeat puhelinnumerot ovat tärkeitä, lähetämme esim. tuntimuutoksista tiedot tekstiviesteinä.

OTA YHTEYTTÄ, JOS TARVITSET APUA

Toimisto ma 12-17, ti-to 12-15 (maksuasiat, yleiset asiat): tanssiopisto@nto.fi, 09-8799284

LUKUKAUSIMAKSUT

https://nto.fi/fi/maksut

Tuetun oppilaspaikan anomuksen (ent. vapaaoppilasanomus) voi tehdä 2.10. mennessä.

 

Scroll to Top