Ajankohtaista > Mahtavat kesäleirit tulevat taas!
05.02.2018

Mahtavat kesäleirit tulevat taas!

Mahtavat kesäleirit tulevat taas!
Kesän kynnyksellä tanssitaan ja myös soitetaankin hauskoilla leireillämme! Ilmoittautuminen on alkanut. Tervetuloa mukaan!

HUOM! Ilmoittautuminen leireille on päättynyt 20.5. Vapaita paikkoja voi vielä tiedustella sähköpostitse linda.iswariah@nto.fi leirien alkuun saakka.

 

KESÄLEIRIT 2018

  • Paikka: Monitoimitalo Monikon tanssisalit Klaukkalassa (Kuntotie 7).
  • Kenelle: Leirit ovat avoimia tanssiopistolaisille, Nurmijärven opiston oppilaille ja kaikille muille innostuneille, sekä pojille että tytöille.
  • Opettajat: Tanssi- ja liikuntaosuuksista vastaavat Nto:n tutut opet, musiikkiosuudet vetää Nurmijärven opiston bändisoiton opettaja John Snellman.
  • Hinta: Leirihinta sisältää leiriohjelman ja opetuksen, vakuutuksen sekä kokopäiväleirillä myös päivittäisen lounaan Klaukkalan koululla (hinnat leirien esittelyjen lopussa).
  • Ilmoittautuminen: 6.2.2018 alkaen. Varaa paikkasi ajoissa, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Maksuohjeet ja leirikirje lähetetään huoltajan sähköpostiin 22.5.
MOLEMMAT LEIRIT TOTEUTUVAT!

Ilmoittatumissivulle tästä.


LEIRIT

4. - 8.6.2018 FEEL THE BEAT tanssin ja musiikin yhteisleiri, Monikon tanssisalit. Opet: Tea Vuoti, Suvi Kajaus & Neea Koskinen (Nurmijärven tanssiopisto), John Snellman (Nurmijärven opisto)

Leiri toteutetaan Nurmijärven tanssiopiston ja Nurmijärven opiston yhteistyöhankkeena tavoitteena edistää taiteiden välisyyttä sekä tarjota laajempaa taidekokemusta osallistujille.

ma-pe päiväleiri klo 8.00–16.00

7-10-vuotiaille. Monipuolinen leiriviikko! Sisältää mm. bändisoittamista ja eri soittimiin tutustumista sekä eri tanssilajeja nykytanssista akrobatiaan. Lisäksi hauskaa oheistoimintaa, kuten karaokea ja askartelua. Leirin pääteeksi leirinäytös! Leiripäivät klo 8.00-16.00 (leirille voi saapua klo 8-9 ja kotiin voi lähteä klo 15-16). Leireille osallistuminen ei vaadi aiempa kokemusta tanssista ja musiikista. Sopii sekä tytöille että pojille.

Hinta: 185 € (sis. koululounaan)

 

11.–14.6.2018 DANCE CAMP, Monikon tanssisalit. Opet: Taina Ilmarinen, Suvi Kajaus & Tea Vuoti

ma-to iltapäiväleiri klo 12.00 – 16.00

10–12-vuotiaille sekä 13+ (oppilaat jaetaan kahteen ryhmään): Paljon tanssia, yhdessäoloa ja kivaa kesätekemistä. Leirin lajeina mm. showjazz, baletti, akrobatia ja omat koreografiat. Leiri huipentuu leirinäytökseen. Leiripäivät klo 12.00–16.00. Ei järjestettyä ruokailua, mukaan omat eväät nautittavaksi evästauolla.

Hinta: 95 €

 

EK-starttileiri ek-oppilaille 6.-8.8.2018 LISÄTIETOA JA ILMOITTAUTUMINEN MYÖHEMMIN!


Kesäkursseista tietoa tulossa myöhemmin, samoin elokuussa järjestettävästä ek-leiristä!

>>>  Ilmoittatumissivulle tästä.


Lähettäjä
Webmaster
22.01.2018
Viimeksi muokattu
21.05.2018
powered by eMedia